INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SUEDIA - ANGLIA 0-2

Selecționerul Angliei fascinat de un fotbalist: "A fost fabulos"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 20:40

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a vorbit despre calificarea naționalei sale în semifinalele Campionatului Mondial din Rusia, după victoria cu Suedia, scor 2-0.

Remarcatul lui a fost portarul lui Everton, Jordan Pickford. 

"Îmi făceam griji în legătură cu acest meci din cauza efortului psihic și fizic pe care l-am depus în meciul cu Columbia. În defensivă ne-am descurcat bine la aproape toate fazele, iar când n-am făcut-o portarul nostru a fost fabulos. Ne-am creat multe ocazii de gol chiar dacă adversarul ne-a pus multe probleme.

E greu să gestionez situația, suntem privilegiați și e o onoare pentru mine să fiu la această echipă. Suntem aici datorită jucătorilor, dar și datorită staffului. O parte din lot a jucat mai puțin, însă și ei ne-au ajutat să ajungem aici pentru că au menținut o atmsoferă excelentă la echipă", a declarat selecționerul Angliei.

"Ar fi incredibil să înfruntăm Rusia la Moscova, dar să vedem ce se întâmpla. Sper că toți fanii de acasă vor sărbători în această seară", a adăugat englezul.

Anglia va juca în semifinale cu câștigătoarea partidei dintre Rusia și Croația din această seară, de la ora 21:00.

SFERTURI DE FINALĂ CM 2018

Vineri
Uruguay - Franța 0-2 Detalii AICI
Brazilia - Belgia 1-2 Detalii AICI
Sâmbătă 
Suedia - Anglia 0-2 Detalii AICI
21:00 Rusia - Croația

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează