CM 2018    •   BELGIA - JAPONIA, AZI, 21:00, TVR 1, LIVE PE GSP.RO

Selecționerul Japoniei e gata de revanșă după cele 10 minute rușinoase din meciul cu Polonia

Articol de — Răzvan Luţac Luni, 02 Iulie

Samuraii albaştri au fost departe de renumele de luptători pe finalul partidei pierdute cu Polonia. Dacă Lewandowski şi compania erau mulţumiţi de prima şi singura victorie de la CM, plus că nu aveau şanse la "optimi", niponii riscau eliminarea la golaveraj dacă mai primeau un gol.Aşa că ultimele 10 minute au devenit un noncombat jenant, cu pase de jumătate de metru între asiatici şi polonezi spectatori, plictisiţi şi fără miză. Criticat intens, criteriul calificării fiind chiar fair-playul, jocul japonezilor a fost taxat și de propriul antrenor!

Romelu le e naş

Akira Nishino şi-a cerut scuze într-un mod inedit față de susţinători. "Nu putem să plătim pentru cele zece minute din jocul cu Polonia decât printr-un meci bun cu Belgia, în care să facem exact contrariul", a explicat selecţionerul numit cu doar două luni înaintea turneului final în locul lui Halilhodžici

Nishino nu a prins ultima confruntare dintre cele două echipe, deşi foarte recentă. Într-un amical disputat chiar înaintea tragerii la sorţi a grupelor CM, Japonia a cedat la limită, 0-1. Unicul gol a fost marcat de Romelu Lukaku, vârf care va juca şi diseară, recuperat după accidentarea din duelul (5-2) cu Tunisia. 

2 calificări avea Japonia, până în 2018, în "optimile" CM. Nu a trecut niciodată în faza următoare

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase