INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BELGIA - JAPONIA 3-2

Selecționerul Japoniei își face autocritica după eliminare: "Am fost învinși de rezervele Belgiei. Eu și tactica mea suntem de vină"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 00:44

Akira Nishino, selecționerul Japoniei, a comentat eliminarea echipei sale de la Mondial în optimi, după 2-3 cu Belgia. Europenii vor juca împotriva Braziliei vineri, de la ora 21.

"Nu m-am așteptat nici un moment ca ei să revină. E un campionat mondial și noi am fost învinși de rezervele Belgiei și de forța lor. Sunt foarte dezamăgit, devastat de rezultat. Am pierdut deși puteam câștiga, poate din cauza deciziilor mele tactice.

Jucătorii mei au evoluat bine, foarte bine față de meciurile anterioare. Au avut încredere azi, dar la final contează victoria. Am început bine, dar am primit un gol neobișnuit și de acolo s-a schimbat totul. Am condus cu 2-0 și am decis să nu schimb nimic, voiam să mai marcăm. Șanse am avut. Am controlat meciul. Belgienii au înscris când au avut nevoie. Eu și tactica mea suntem de vină", a spus Nishino.

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
utraian
utraian  •  03 Iulie 2018, 13:42

Astia sunt obisnuiti sa ia o declaratie, sa o transeze , sa scoata o propozitie din context si s-o afiseze ca titlu pentru can-canisti. Probabil japonezul doar i-a mentionat pe Fellaini si Chadli cei care au intrat in min. 65 si au inscris ultimele 2 goluri. Articolul asta suna intr-un fel...... In niciun caz nu a fost lipsit de bun simt asa cum viseaza astia. “We were determined to disrupt a Belgium side at their best, but at the end we couldn’t really match them.”

191396894717695
Daniel Danniels  •  03 Iulie 2018, 12:28

De unde pana unde "rezervele Belgiei"? ce inventii si prostii "traduceti" voi ? nici vorba sa fi zis asta antrenorul Japoniei; oare chiar nu e nimeni responsabil la gazeta asta?

bernier
bernier  •  03 Iulie 2018, 11:47
Postat de thomassystem pe 03 Iulie 2018, 08:20

Eu și tactica mea suntem de vină. Când o să-l auzim vreodată pe Mircea Lucescu spunând așa ceva?

La Il ***, tramvaiele sunt de vina, timpul probabil si planeta Neptun.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează