INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - MAROC 1-0

Selecționerul Portugaliei a "explodat" după victoria cu Maroc: "E inexplicabil! Trebuie să rectificăm asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 17:39

Portugalia a preluat șefia grupei B după victoria la limită reușită azi cu Maroc, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost reușit de Cristiano Ronaldo, care e în prezent cel mai bun marcator al turneului. 

Selecționerul Fernando Santos a analizat evoluția echipei sale din meciul de azi și a semnalat un lucru "inexplicabil" în exprimarea echipei sale. 

"Am suferit, e adevărat, dar era mai importantă victoria. Am început bine jocul, apoi am pierdut posesia și fără minge trebuie să alergi. E inexplicabil. Am încercat să le transmit asta jucătorilor la pauză, părea că le lipsește încrederea. Cu o echipă de statură medie, fără minge și cu adversari mai puternici, am avut mari dificultăți. Trebuie să rectificăm asta", a declarat Fernando Santos, selecționer Portugalia.

"Fără îndoială jocul a fost dificil, multe favorite au pierdut puncte la acest Mondial. Cea mai importantă e victoria, acum trebuie să ne îmbunătățim jocul"
José Fonte, fundaș Portugalia

"Toate echipele sunt puternice, e nevoie de calitate să ajungi aici. Marocul e o formație agresivă, cu fotbaliști tehnici, care ne-au pus probleme"
Bruno Fernandes, mijlocaș Portugalia

Clasament Grupa B

1. Portugalia 4p (2 meciuri)
2. Iran 3p (1 meci)
3. Spania 1p (1 meci)
4. Maroc 0p (2 meciuri)

Vezi aici cronica meciului Portugalia - Maroc 2-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează