INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CROAȚIA 0-3

Senzațional! A fost publicată conversația de pe Whatsapp a lui Diego Simeone în timpul dezastrului Argentinei: "4 ani de anarhie! E clar că vor zbura mulți pumni"

Articol de - Publicat vineri, 22 iunie 2018 11:30

Diego Simeone, antrenorul argentinian al lui Atletico, a vorbit pe Whatsapp cu secundul German Burgos, criticând dur ceea ce se întâmplă la națională după înfrângerea cu Croația, 0-3, și l-a ironizează pe portarul Caballero: ”Echipa asta e pierdută și nu avem lideri”. 

Printre cei ce s-au revoltat de situația rușinoasă în care a ajuns Argentina, e și Diego Simeone. Conversația de pe Whatsapp cu "secundul" său de la Atletico, Germán Burgos, a și devenit virală, prin criticile aduse de tehnicianul argentinian:

"Ceea ce se întâmplă acum se perpetuează de mult timp. Sunt patru ani de anarhie, e dezgustător. Nu există lideri, nici la federație, nici la națională. Văd că echipa asta e pierdută, joacă foarte prost. Cum am făcut-o cu Croația trebuia să începem la fel și meciul cu Islanda, un adversar clar mai slab".

"O rușine de portar"

"Cholo" și-a continuat analiza acidă: "E limpede că în vestiar vor zbura mulți pumni. Cineva trebuie să lupte, s-au risipit atât de multe mingi, opriți-vă odată!".

Și nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Caballero, gafeurul de la primul gol. "Germán, spune-mi adevărul, portarul ăsta ce caută aici? A comis-o cu Spania, a fost pe lângă și contra Italiei. E o rușine dacă nimeni nu realizează că n-are față de Mondiale. Dacă vrei să te faci de râs, mergi mai departe cu el".

Totuși, Simeone rămâne optimist: "Cred, și sper să nu greșesc, însă Nigeria o să bată Islanda și avem șanse de calificare. Totul depinde de Islanda, să nu câștige niciunul din cele 2 jocuri".

CALCULELE CALIFICĂRII: CUM MAI POATE AJUNGE MESSI ÎN "OPTIMI"

Croația este calificată matematic în optimile de finală ale competiției, cu 6 puncte.Argentina are un singur punct după primele două partide și nu mai stă la mâna propriilor rezultate. Mai jos, toate scenariile calificării.

Dacă Islanda bate Nigeria azi...

  • Argentina trebuie să bată neapărat Nigeria în ultima etapă
  • Croația trebuie să câștige contra Islandei în ultimul meci
  • Argentina să aibă un golaveraj mai bun decât nordicii

Dacă Islanda și Nigeria termină la egalitate...

  • Argentina trebuie să bată în ultima etapă Nigeria
  • Islanda să nu câștige contra Croației

Dacă Nigeria bate Islanda...

  • Argentina trebuie să câștige contra Nigeriei în ultima etapă
  • Islanda să nu bată Croația
  • Dacă Islanda bate Croația, golaverajul sud-americanilor trebuie să fie mai bun decât al nordicilor
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meci / 6 puncte
2. Islanda 1m / 1p
3. Argentina 2m / 1p
4. Nigeria  1m / 0p
 

13 echipe diferite
a folosit Jorge Sampaoli în cele 13 meciuri la naționala Argentinei, schimbând frecvent și bulversant sistemul de joc

60 de ani
trecuseră de la cea mai netă înfrângere suferită de selecționata albiceleste în grupe la Mondial, 1-6 cu Cehoslovacia, în 1958

1 punct
au obținut în 9 partide la acest CM cei 5 antrenori argentinieni, Pizzi, Gareca, Cúper, Pékerman și Sampaoli, ultimul reușind egalul cu Islanda

 

Citește și: Oficial: e cel mai slab început de Mondial din istoria Argentinei! Un alt record rușinos egalat de naționala lui Messi

 Croația e în "optimi", Argentina e la terapie intensivă după o umilință ISTORICĂ: toate scenariile prin care se mai poate califica 

VIDEO+FOTO Gafa Mondialului! Cadoul făcut croaților de portarul Argentinei în minutul 53

VIDEO Acum Messi nu trece de grupă, dar în urmă cu fix 32 de ani, Maradona dădea golul secolului » Comentatorul a plâns: "Geniu, geniu, geniu! Sfinte Dumnezeule! Butoiaşule atomic... de pe ce planetă ai venit?!"

VIDEO+FOTO "Te iubesc, dar sunt un nenorocit" » Maradona-show la oficială!

Conferință incendiară a selecționerului Argentinei: "Nu simt rușine, ci o mare durere" » "Măcelărit" de jurnaliști: "40 de milioane de argentinieni vor să afle asta!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
thedronius
thedronius  •  22 Iunie 2018, 23:48
Postat de merace pe 22 Iunie 2018, 21:08

Barfele de pe net nu conteaza. Singura sansa a Argentinei e sa bata Nigeria. Dar daca Islanda bate Croatia, va conta la ce scor, si cu cate goluri marcate. Nigeria e singura echipa care isi joaca propria sansa. I-ar ajunge un egal cu Argentina ca sa se califice, dar numai daca Islanda nu bate Croatia la 2 goluri diferenta, caz in care se califica echipa cu mai multe goluri marcate. Complicata batalie!

Eu credeam ca primul criteriu de departajare este meciul direct: in cazul expus de tine, Nigeria si Islanda ar fi la egalitate de puncte insa cu victorie pentru Nigeria in meciul direct... Daca se pune meciul direct ca prim criteriu, atunci Nigeria nu depinde decat de ea ca sa mearga mai departe.

merace
merace  •  22 Iunie 2018, 22:04
Postat de stelistul1 pe 22 Iunie 2018, 17:37

Messi sigur face echipa. Daca voi credeti ca sampaoli are vreo treba , sunteti pe dinafara.

daca Gigi face echipa la FCSB, asta nu inseamna ca Messi face echipa Argentinei. Messi nu a facut puscarie, deci nu are experienta lui Gigi ca sa fie lasat sa faca echipa, desi are banii! :D hahaha

merace
merace  •  22 Iunie 2018, 21:08

Barfele de pe net nu conteaza. Singura sansa a Argentinei e sa bata Nigeria. Dar daca Islanda bate Croatia, va conta la ce scor, si cu cate goluri marcate. Nigeria e singura echipa care isi joaca propria sansa. I-ar ajunge un egal cu Argentina ca sa se califice, dar numai daca Islanda nu bate Croatia la 2 goluri diferenta, caz in care se califica echipa cu mai multe goluri marcate. Complicata batalie!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează