INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA

Sfaturi de la marele Rivaldo pentru Neymar: "De ce? Pentru că toate lumea face același lucru"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat joi, 05 iulie 2018 09:52

Fostul mare fotbalist Rivaldo i-a transmis decarului auriverde, Neymar: "Și dacă trebuie să tragi de timp pe teren, atunci trage de timp. De ce? Pentru că toate lumea face același lucru".

Mulți îl critică pe Neymar, deranjați de jocul său provocator și mai ales de exagerările lui când e faultat. Brazilienii îl susțin însă total, inclusiv legendele Rivaldo și Ronaldo.

Înaintea "sfertului" contra Belgiei, Rivaldo i-a transmis: "Neymar, joacă așa cum ai făcut-o întotdeauna și nu da atenție comentariilor din alte țări. Multe dintre ele sunt deja acasă".

Și fostul mare mijlocaș al Seleção a detaliat pe Instagram: "Dacă trebuie să driblezi, driblează! Dacă trebuie să încerci un sombrero, nu ezita! Dacă trebuie să marchezi, marchează! Dacă trebuie să cazi după faulturi, cazi! Și dacă trebuie să tragi de timp pe teren, atunci trage de timp! De ce? Pentru că toate lumea face același lucru".

"Un sentiment de nedreptate"

Ronaldo a accentuat: "Când adversarii mă lovesc de mai multe ori, trăiesc un sentiment de nedreptate. Critica e un nonsens în cazul Neymar, emisiunile de televiziune și ziarele nu vor decât să-și umple spațiul gol". 

"Tu vei fi jucătorul Cupei Mondiale și idolul țării noastre. Din păcate, asta deranjează mulți oameni. Și nu știu de ce"
Rivaldo, fost mare mijlocaș brazilian

"Sunt împotriva tuturor celor care-l critică pe Neymar. E un jucător inteligent, inclusiv în modul de a se apăra împotriva atacurilor. Cred că arbitrii nu-l protejează suficient"
Ronaldo, fost mare atacant brazilian

"Ce i-aș fi făcut eu lui Neymar dacă l-aș fi avut în marcaj? Nu pot să spun... Dar l-aș fi convins să devină o persoană serioasă"
Claudio Gentile, fost fundaș italian

14 minute
a stat Neymar pe gazon la CM plângându-se de faulturile suferite, potrivit televiziunii elvețiene RTS

23 de faulturi
a suferit Neymar la acest turneu final, fiind jucătorul cel mai lovit la Mondial

"N-am nicio idee cum să-l opresc"

Întrebat cum îl va stopa pe Neymar în meciul de la Kazan cu Brazilia, belgianul Thomas Meunier, coleg cu brazilianul la PSG, a răspuns râzând:

"M-am antrenat cu el și împotriva lui luni de zile, dar n-am nicio idee cum să-l opresc, pentru că e absolut imprevizibil".

Fundașul dreapta afirmă că "dacă aș avea zece ani, mi-aș pune posterul cu Neymar pe perete. E cel mai bun jucător pe care l-am văzut. Nu pot să spun că îl cunosc, pentru că își schimbă mereu stilul de joc, maniera de a te înfrunta, de a te ataca".

PROGRAMUL SFERTURILOR DE FINALĂ

calendar06.07
calendar17:00 Uruguay - Franța
calendar21:00 Brazilia - Belgia

calendar07.07
calendar17:00 Suedia - Anglia
calendar 21:00 Rusia - Croația

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează