INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  MUNTENEGRU - POLONIA, DUMINICĂ, 21:45, DIGI 1, GSP.RO

Și-au pierdut și golgeterul! Probleme tot mai mari pentru Muntenegru înainte de duelul cu Polonia

Jovetici, dreapta, cu banderolă, egalează pentru Muntenegru în minutul 87 al meciului de la Cluj: 1-1
Jovetici, dreapta, cu banderolă, egalează pentru Muntenegru în minutul 87 al meciului de la Cluj: 1-1

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2017 00:00

Jovetici, căpitanul muntenegrenilor, nu va juca din cauza unei leziuni la mușchii gambei. De asemenea, indisponibili sunt apărătorii Basa și Tomasevici.

Lovitură dură primită de muntenegreni înaintea "șocului" cu liderul Polonia, programat mâine la Podgorica. Selecționerul Ljubișa Tumbakovici nu va putea miza tocmai pe căpitanul și golgeterul echipei, Stevan Jovetici.

"Decarul" în vârstă de 27 de ani a acuzat probleme la mușchii gambei încă de marți. Dar medicii au sperat că-l vor putea pune pe picioare până la ora partidei. Degeaba. FC Sevilla a anunțat ieri întoarcerea lui la club, pentru continuarea tratamentului.

Jovetici nu va fi singurul absent din primul unsprezece al gazdelor. Fundașii Marko Basa și Darko Tomasevici s-au prezentat accidentați la lot, iar recuperarea lor a eșuat.

Dezamăgit, Tumbakovici pare să fi capitulat: "Mă tem că jocul nostru va suferi indiferent pe cine pun în loc. Noi nu avem vedetele polonezilor".

"Stadionul din Podgorica va fi un vulcan. Fanii lor ne vor provoca. Dar i-am putea amuți cu un gol înscris repede. Mergem să câștigăm"
Karol Linetty, mijlocaș Polonia

3goluri a înscris Jovetici în aceste preliminarii, în 4 partide jucate

2remize s-au înregistrat în precedentele dueluri Muntenegru - Polonia: 1-1 și 2-2 în preliminariile CM 2014

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează