INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  TVR 1

Site-ul TVR, în reconstrucție chiar când trebuie să dea liveVIDEO Mondialul: "Din motive tehnice, lucrăm la o variantă nouă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 13:47

Site-ul TVR+, pe care românii ar fi trebuit să poată urmări gratuit partidele de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia, este în reconstrucție și funcționează cu dificultate.

Televiziunea publică transmite integral și în exclusivitate Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Platforma pe care partidele ar fi putut fi urmărite în mod normal online este însă depășită.

Debutul competiției i-a luat prin surprindere pe administratori, site-ul cedând din cauza "numărului mare de conexiuni".

Dacă ai avut noroc și au reușit să accesezi totuși pagina, mesajul care te întâmpină este: "Portalul TVR+ este în reconstrucție".  Chiar în timpul Mondialului!

Valul de critici de pe internet a conținut și reclamații privind lipsa posibilității de a urmări în fullscreen sau faptul că imaginea nu este cursivă, blocându-se indiferent de tipul conexiunii la internet și de dispozitiv.

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
marius.bxl
marius.bxl  •  17 Iunie 2018, 02:34

Bai dar pana cand mai putem suporta mizeria asta?

adrianii111
adrianii111  •  16 Iunie 2018, 19:57

in cazul romaniei,care are de sarbatorit un singur centenar,si NU MAI MULTE,exprimarea primul centenar este un pleonasm.explicatia ca au vrut sa spuna ca e primul din cele multe care vor urma e mai penibila decat mesajul insusi.uite unde erau patriotii!se putea spune simplu:centenarul! sa nu mai vorbim de video-ul tvr care se termina cu acel mesaj ***:cinci colegi din regionalele tvr bat laba in semn de unire!? imagini mai serioase,mai graitoare,mai cu miez nu se puteau gasi? de fapt ce pretentii sa ai cand ne transmite live prin skype din rusia la jurnal mistocangiul florin mihoc iar unul dintre comentatori este bogdan tomuliCĂ CARE ne umple comentariul din 2 in 2 minute cu penibilitati gen centrare aiurea,sut aiurea,etc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrianii111
adrianii111  •  16 Iunie 2018, 19:17

tvr este o institutie comunista,neserioasa si care isi trateaza telespectatorii cu maxima lipsa de respect.acum 3 saptamani am primit confirmarea pe e-mail de la tvr ca meciurile cm vor putea fi urmarite online,ceea ce bineinteles ca nu se intampla.aplicatia tvr+ trebuia relansata pana la jumatatea lunii iunie,dupa spusele lor dar probabil ca nu era de la sine inteles ca e vorba de anul douazeci opșpe...mai mult,pe aplicatia 4gtv plus de la vdf pe tvr 1 se afiseaza permanent mesajul ca din motive de drepturi programul nu poate fi difuzat online;asta chiar daca vorbim de viata satului,jurnal,meci sau orice altceva.e in grila 4gtv dar platim de pomana abonamentul!.iar site ul tvr plus evident ca nu merge! mizerabil,josnic,penibil,rusinos,MADE IN romania!p.s. ce sa te astepti de la niste indivizi care celebreaza Unirea din 1918 cu mesajul *** "primul centenar"? o astfel de exprimare este nepotrivita,"primul"se foloseste sa evidentieze un lucru sau o persoana dintr-o serie(primul copil din cei 3,etc);astfel ca se intelege ca ne referim la primul centenar din cele 2,3,4 ale tarii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează