INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PERU

Șoc la Mondial! Jefferson Farfan, prăbușit inconștient pe gazon în timpul ultimului antrenament al peruanilor

Jefferson Farfan (dreapta) și Christian Cueva FOTO: Guliver/GettyImages
Jefferson Farfan (dreapta) și Christian Cueva FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iunie 2018 20:46

Peruanul Jefferson Farfan (33 de ani) a fost transportat de urgență la spital după ce a sprimit o lovitură puternică la cap în timpul unui meci-școală.

Peruanii se pregătesc pentru ultimul meci de la Mondial, unul fără miză împotriva Australiei, pe arena Kimkhi din Moscova. Ultimul antrenament s-a terminat mai devreme, după ce starul formației, Jefferson Farfan, s-a prăbușit pe teren.

Vârful lui Lokomotiv Moscova și-a pierdut cunoștința în timpul unui meci test cu o formație de tineret din Rusia. Staff-ul medical al sud-americanilor a chemat de urgență o ambulanță, care l-a transportat imediat la cel mai apropiat spital.

Farfan și-a recăpătat cunoștința după câteva minute, însă este în continuare sub supravegherea medicilor, anunță cei de la Marca.com. Situația este una stabilă, însă șansele sale de a evolua contra Australiei sunt minime.

Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
109684413202521
Cornel Brincoveanu  •  24 Iunie 2018, 10:39

Si-a pierdut CONSTIENTA , nu cunostinta, ziaristu' lu' peste ! Ai dat bacul la romana, da ? Bine ! Cunostinte ai avut tu cand te-ai angajat la ziarul asta! Cate ai avut ? Una , doua , cate ...?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează