INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DOPAJ

ȘOCANT! Planul Rusiei pentru CM 2018: jucători dopați și probe de urină schimbate

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 12:22

Grigori Rodcenkov, fost șef al Agenției moscovite antidoping, dezvăluie în Daily Mail strategia cu care Rusia încerca să performeze la Mondiale, dictată chiar de ministrul Sportului, după modelul JO de la Soci. 

După Olimpiada de iarnă de la Soci 2014, rușii aveau de gând să dea lovitura la CM 2018. Folosind aceleași metode murdare, adică dopându-și sportivii.

Mai mult, jucătorii internaționali erau și asigurați că nu vor risca să fie depistați, pentru că, în eventualitatea testării, probele lor de urină ar fi fost schimbate cu unele curate! Mărturia șocanță îi aparține fostului șef al Agenției anti doping moscovite, ce a deconspirat totul în Daily Mail.

"Fotbalul trebuie să fie curat!"

Grigori Rodcenkov, martor protejat în Statele Unite, face acuzații grave în filmul documentar Icarus, regizat de Bryan Fogel, care a investigat 2 ani strategia criminală dictată de la vârf.

"Fotbalul trebuie să fie curat!", a dat ordin chiar Vitali Mutko, ministrul Sportului, demisionat de la președinția federației de fotbal și de la șefia Comitetului de Organizare a CM. Curat însemna însă ferit de orice suspiciune, adică "să nu existe dopați în fotbal, deși jucătorii erau și ei incluși în programul național. Și echipele ce reprezintă Rusia în eurocupe sunt implicate!"

Rușii riscă să-i piardă pentru turneul final pe cei descoperiți că fac parte din planul de doping.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  14 Ianuarie 2018, 18:35

Sunt "aproape"sigur că Putin , personal,cu mâna lui proprie și personal***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  14 Ianuarie 2018, 14:16

A fost si asta prins cu activitati criminale si a bagat-o cu implicarea statului pentru a scapa de puscarie. De notat ca in 2013 sora lui a fost condamnata pentru comercializare de substant dopante. Statul rus il acoperea pe asta dar in acelasi timp o condamna pe sora lui la trei ani de inchisoare petru aceleasi fapte. Domnule ziarist tu nu ai impresia ca e cel putin ciudat acest fapt? Daca plasezi un articol aici pe site atunci te rog sa ai macar decenta sa te informezi inainte de a scrie. Mie mi-a luat 10 minute sa gasesc pe net ca individul are o sora condamnata pentru detinere si comercializare de substante dopante.

mosvasile
mosvasile  •  14 Ianuarie 2018, 14:02

...si-si vor baga si cate o racheta nucleara in chiloti!Va urma!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează