INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA 1-1

Sorin Cârțu, acid după primele meciuri de la CM 2018: "Dacă eram eu în locul lui, mă făceați praf"

Jorge Sampaoli FOTO: Reuters
Jorge Sampaoli FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 10:53

Sorin Cârțu (62 de ani) critică strategia gândită de Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, în egalul contra Islandei, scor 1-1. 

În ciuda rezultatului de egalitate arătat de tabela arenei Otkrytiye din Moscova, Sampaoli a efectuat prima schimbare ofensivă abia în minutul 84, când Gonzalo Higuain i-a luat locul lui Maximiliano Meza.

"Dacă eram eu antrenorul Argentinei, mă făceați varză. Să îl ai pe Higuain în lot și să îl bagi în minutul 85 e de neînțeles. Islanda nu merita totuși acest egal.

Au mai fost câteva meciuri cu rezultate incorecte. Peru mi-a plăcut mult contra Danemarcei. Au jucători foarte tehnici, au ratat mult. Nici Maroc nu merita să piardă partida cu Iran", a declarat Sorin Cârțu la TV Digi Sport.

60.000.000 €este cota lui Higuain după ultima actualizare a site-ului transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
marius.bxl
marius.bxl  •  17 Iunie 2018, 14:02

Bravo cartule .invitatii de la tvr 1 buzerin nu pre cunoaste echipele din africa .este total incompetent la fel ca si tvr .maroc in amicalul cu serbia ia administrat un 2-0 serbiei la sarajevo

marius.bxl
marius.bxl  •  17 Iunie 2018, 13:55

Maroc a terminat grupa de calificare cu 0 goluri primite .in grupa a fost si côté d'ivoire. Sincer nu stiu de ce nu au castigat .o echipa foarte unita si omogena cu jucatori pe la real si juventus etc

fibra
fibra  •  17 Iunie 2018, 13:17

Sa-l ai si pe Dybala sa frece banca?Nu vad Argentina sa-si revina,cand cel mai bun e Mascherano 34 ani,care a incercat sa ordoneze jocul.De Messi ce sa spui,cand nu are cu cine combina nici nu e pe teren.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează