CM 2018    •   CROAȚIA - ANGLIA 1-1, 2-1 D.PREL.

Southgate, după eliminarea Angliei: "Nu știu dacă meritam mai mult" + Kane și-a stăpânit cu greu emoțiile: "Suntem sfâșiați"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Joi, 12 Iulie

Anglia a fost eliminată de Croația în semifinalele Mondialului din Rusia, 1-2 după prelungiri, și își vede spulberat visul de a cuceri un nou Mondial după succesul din 1966. Selecționerul Gareth Southgate a comentat înfrângerea suferită în fața croaților:

"Nu știu dacă meritam mai mult. În prima repriză am jucat foarte bine și poate că mai puteam să înscriem un gol. În a doua repriză am primit gol, iar obiectivul croaților era îndeplinit. Poate că a fost vorba de puțină lipsă de experiență din partea noastră.

Am ajuns atât de aproape de ceva care a fost de neimaginat la început și am lăsat totul pe teren", a declarat Southgate la finalul meciului, potrivit Telegraph.

"Suntem sfâșiați"

Harry Kane, golgeterul Angliei de la acest Mondial, cu 5 reușite, a fost devastat la finalul meciului.

"E greu, suntem sfâşiaţi. Am muncit enorm să ajungem aici şi nu am reuşit să ne impunem. Fanii au fost minunaţi, ne pare atât de rău şi pentru ei. A fost o partidă grea, echilibrată, oricine putea să câştige. Sunt convins că puteam să facem mai bine, dar am dat tot ce am avut pe teren. A fost o aventură fantastică, am ajuns cât de departe am putut, trebuie să învăţăm din această experienţă", a declarat atacantul lui Tottenham, potrivit The Guardian. 

Comentarii (14 ) Adaugă comentariu

cainelup  •  12 Iulie 2018, 14:09

Mai Kane, baiatule, la cate ai stiut tu sa faci cu mingea, in fata portii, in meciul asta, nici n-ai de ce sa fii dezamagit.

Cristian Baltaru  •  12 Iulie 2018, 13:17

*** de la.gsp.ro,voi v-ati propus astazi ca orice postare pe care o puneti pe site sa aiba greseli?Asta-i a treia postare cu o greseala mare in ea,citez:,,Anglia a fost eliminată de Croația în sferturile de finală ale Mondialului din Rusia, 1-2 după prelungiri, și își vede spulberat visul de a cuceri un nou Mondial după succesul din 1966.''Anglia a fost eliminata de Croatia in semifinalele Campionatului Mondial din Rusia 2018,nu in sferturile de finala!Corectati-va si aceasta postare,ca va faceti de ras din nou,jurnalisti facuti la f.f. :) :) :)

Catalin Mihai  •  12 Iulie 2018, 09:38

Postat de dinamo_fan pe 12 Iulie 2018, 09:33

eu vorbesc de organizare, si atac si aparare, de cum se leaga pasele, fazele. vezi de cate ori a ajuns doar Giroud la finalizare cu Belgia si de cate ori a ajuns Anglia la finalizare cu Croatia. la Anglia se arunca mingea aia intr-un flanc si de acolo in general nu iese nimic. au stat bine doar la faze fixe. deci nimic nou.

Am inteles si ti am dat dreptate..Anglia a jucat mai prost decat echipa care a ajuns in 1990 pana-n sferturi..

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase