INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PREȘEDINTE

Suporter de lux pentru o echipă calificată la Mondial » Președintele țării și-a luat concediu și pleacă în Rusia!

Macky Sall, alături de cancelarul Germaniei, Angela Merkel // FOTO: Guliver/ Getty Images
Macky Sall, alături de cancelarul Germaniei, Angela Merkel // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2018 10:43

Macky Sall lasă deoparte conducerea statului african Senegal pentru a fi 12 zile în Rusia alături de ”Leii din Teranga”. ”Jucați fiecare meci ca pe o finală și nu vă gândiți la adversar!”, i-a sfătuit pe senegalezi. 

" Leii din Teranga" vor putea conta pe un suporter de lux la turneul final din Rusia. Președintele Senegalului anunță că va fi în tribună pe perioada în care echipa lui Mane și Koulibaly va evolua în grupă.

"Am dat curs invitației primite din partea președintelui FIFA, Gianni Infantino, și îmi voi lua 12 zile de concediu să asist la acest Mondial. Jucătorii nu se vor simți astfel singuri și am convingerea că valorile sunt apropiate, doar și ai noștri evoluează în campionate la fel de puternice ca adversarii", a zis Macky Sall, debordând de optimism.

Încep cu Lewandowski

Șeful statului le-a oferit și un sfat elevilor lui Aliou Cissé: "Luați fiecare meci de la Mondial ca pe o finală, dați totul pe teren 90 de minute, fără să vă gândiți la numele adversarilor!".

Senegal va debuta la competiția din Rusia pe 19 iunie împotriva Poloniei, având de înfruntat apoi, în cadrul grupei H, pe Japonia și pe Columbia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează