INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECLARAȚII

Tatăl fotbalistului pe care se bat granzii Europei face dezvăluiri: "Se transferă doi ani la Juventus și apoi în Spania! Ține cu Real Madrid"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 15:41

Sergej Milinkovic-Savic este unul dintre cei mai curtați jucători la ora actuală.

Tatăl jucătorului sârb de 23 de ani al lui Lazio crede că acesta ar trebui să facă pasul spre o echipă mai mare.

"I-am zis de multe ori că Juventus e echipa perfectă pentru el. Clubul ideal. La Torino vin multe trofee, echipa domină fotbalul italian de mult timp. Ar avea șansa de a crește până la maturitatea fotbalistică. Cu coechipieri de top, ca Paulo Dybala, Douglas Costa și asa mai departe, el poate câștiga titlul, Cupa și poate chiar Liga Campionilor, de ce nu? Juve ajunge mereu departe în această competiție și, dacă ar câștiga finala, Sergej poate lua chiar și Balonul de Aur", a declarat Nikola Milinkovic.

Milinkovic-Savic este fan Real Madrid, deoarece tatăl său a evoluat în Spania ca fotbalist, iar părintele lui îl vede făcând trecerea de la Serie A în La Liga: "După 25 de ani poate merge în Spania, când e suficient de matur. Asta a făcut Zinedine Zidane. Sergej este un amestec între Zidane și Ibrahimovic. Are o tehnică extraordinară și putere fizică. Domină jocul, nu îi găsesc nici un punct slab. Poate face ce vrea cu ambele picioare, are 1.91m și face legea în aer, e de două ori mai rapid decât ceilalți jucători. Are mereu două-trei variante când primește mingea și el decide care e cea mai bună într-o fracțiune de secundă.

E un număr 10 ca poziție, ar trebui să joace în spatele vârfurilor, în opinia mea. E prototipul mijocașului modern".


Nikola Milinkovic are 50 de ani și a jucat ca mijlocaș la Becej ( Serbia) Lleida, Almeria, Ourense (toate în Spania), Chaves, Alverca (ambele în Portugalia), Grazer AK și ASK Schwadorf (ambele în Austria). Sergej s-a născut la Lleida.

100.000.000 €e suma minimă cerută de Lazio pentru transferul lui Milinkovic-Savic, dorit de Real Madrid, United și Juventus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2018, 10:31
Postat de calinescu_ pe 17 Iunie 2018, 18:17

MI SE PARE PREA UMFLAT CU POMPA ....!!!!!! FELIPE ANDERSON ARE 10 CLASE PESTE EL ....!!!!! ESTE UN MIJLOCAS MEDIOCRU ....!!!!

Sunt doi fotbalisti care joaca pe posturi diferite...sarbul este playmaker, este creativ si paseaza f bine pe pozitie viitoare, recupereaza mingii,este bun la fazele fixe...in timp ce Anderson este aripa si are o tehnica buna in regim de viteza, dar este foarte individualist si are o viata extrasportiva care lasa de dorit...

zorrozabal
zorrozabal  •  17 Iunie 2018, 20:51

Nu stiu care "granzi" "se bat" pe el,dar mie baiatul mi se pare un fotbalist de valoare medie, printre fotbalistii sarbi!

calinescu_
calinescu_  •  17 Iunie 2018, 18:17

MI SE PARE PREA UMFLAT CU POMPA ....!!!!!! FELIPE ANDERSON ARE 10 CLASE PESTE EL ....!!!!! ESTE UN MIJLOCAS MEDIOCRU ....!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează