INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  MUNTENEGRU - POLONIA, AZI, 21:45, DIGI 1, GSP.RO

Teatru cu Jovetici » Dat accidentat, muntenegrenii l-au convins pe atacant să rămână în lot: e surpriza meciului cu Polonia?

Jovetici a dat 3 goluri în aceste preliminarii. Unul la Cluj, împotriva
Jovetici a dat 3 goluri în aceste preliminarii. Unul la Cluj, împotriva "tricolorilor" (1-1) // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 26 martie 2017 00:00

Căpitanul muntenegrenilor, accidentat, urma să se întoarcă la Sevilla. Dar el a ajuns la Belgrad, după care s-a întors la Podgorica. Federația l-ar fi convins să rămână. Și să joace?!

Dacă face parte dintr-un război psihologic, oficialilor muntenegreni le-a ieșit foarte bine. Pentru că ieri, nimeni, în afara lor, nu știa ce se întâmplă cu Stevan Jovetici. Vineri, adversarii polonezi jubilau.

"Jovetici nu joacă împotriva noastră! Are o leziune la mușchii gambei și Sevilla a anunțat că se întoarce în Spania", scria cotidianul Sport din Varșovia.

Apoi, surpriză! Federația muntenegreană a anunțat că golgeterul și căpitanul echipei pregătite de Ljubișa Tumbakovici a fost la Belgrad!

Probabil pentru un tratament-fulger la vraciul Marijana Kovacevici. Iar din anturajul lotului a transpirat informația că Tumbakovici l-ar fi convins să se întoarcă în cantonamentul "naționalei".

"Stevan a fost supus mai multor proceduri. E cu noi și sperăm ca duminică să poată juca", a confirmat și fundașul Stefan Savici. Problema? Dintre jurnaliști, muntenegreni sau polonezi, nimeni nu l-a văzut la față!

" Polonia e favorita grupei. Dar în 90 de minute orice e posibil. Avem de partea noastră fanii, iar unitatea e atuul nostru"
Ljubișa Tumbakovici, selecționer Muntenegru

"La Podgorica trebuie să jucăm exact așa cum am făcut-o la București. Să căutăm golul încă din startul partidei"
Robert Lewandowski, atacant Polonia      

44de selecții și 9 goluri are Jovetici în naționala Muntenegrului

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează