INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BELGIA - JAPONIA, AZI, 21:00, TVR 1, GSPRO

"Toate drumurile duc la Courtois" » Portarul Belgiei e la un pas de un transfer spectaculos după CM 2018

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 iulie 2018 09:19

Belgia și Japonia joacă azi, de la ora 21:00, în optimile CM 2018. Meciul este în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Ziarul Marca a prefațat meciul de la Rostov prin interesul Realului pentru portarul Belgiei, Thibaut Courtois, care n-a fost învins decât de tunisieni.

Belgia e una dintre favoritele la titlul mondial şi graţie portarului. Thibaut Courtois, goalkeeperul lui Chelsea, a fost fără pată în grupe, când n-a avut griji cu Panama, a luat goluri greu parabile împotriva Tunisiei şi s-a remarcat în ultima victorie, 1-0 cu Anglia. 

Intervenţiile i-au convins şi pe cei de la Real, care s-au sucit în ultima clipă. Şi, după discuţii îndelungate cu brazilianul Romei, Allison, pista Courtois ar fi reasfaltată pentru campioana Europei. Anunţă chiar ziarul de casă al "albilor", Marca!

50 în loc de 80 de milioane

Care titrează, cu o convingere oarecum surprinzătoare, "Toate drumurile duc la Courtois". Surprinzătoare pentru că s-a vorbit foarte mult de mutarea lui Alisson. Mai puţin surprinzătoare când se aduce în discuţie suma de transfer a titularului dintre buturile Selecao, între 70 și 80 de milioane de euro. Courtois se află în ultimul an de contract cu "albaştrii" londonezi, nu pare dispus să îşi prelungească înţelegerea, aşa că ar putea fi transferat la aproape jumătate de preţ. Unul deloc mic, circa 40-50 de milioane.

Au făcut şi în 2014

De la plecarea lui Iker Casillas, pentru Real Madrid ar deveni un obicei să aducă portari care evoluează bine şi ajung în fazele finale ale Mondialului. În 2014, costaricanul Keylor Navas ajungea la "galactici" după un turneu final senzaţional. Acesta a contribuit decisiv la calificarea în "sferturi", după ce a scos penalty-ul lui Fanis Gekas în "optimi", cu calificare în detrimentul Greciei. Apoi, a rezistat eroic şi cu Olanda, batavii învingând tot după lovituri de departajare. 

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Citește și: Totul despre Mondialul din Rusia » Cronici, rezultate, programul fazelor eliminatorii

"Dacă mă vor, să ia legătura cu Chelsea! Inima mea e la Madrid, acolo locuiesc cei doi copii ai mei" Thibaut Courtois, portar Belgia, în februarie

0 echipe au rămas fără gol încasat în Rusia după ce şi Muslera a fost învins în "optimea" cu Portugalia, 1-2

3 ani a jucat Courtois la marea rivală a Realului, Atletico, unde a fost împrumutat de Chelsea

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1ianuarie
1ianuarie  •  02 Iulie 2018, 10:54
Postat de daniels pe 02 Iulie 2018, 10:45

Pai și Navas nu e de 40-50?? Real s-a obișnuit sa ia jucători buni la preț de nimic: Kroos, Modric! Acu vrea sa dea pe asta juma din valoarea lui! Niste ordinari! Sper sa nu-l transfere!

Bla,bla,bla...iar Barça l- a vândut pe Neymar la juma’ de preț...ești pierdut în cifre hombre...

daniels
daniels  •  02 Iulie 2018, 10:45

Pai și Navas nu e de 40-50?? Real s-a obișnuit sa ia jucători buni la preț de nimic: Kroos, Modric! Acu vrea sa dea pe asta juma din valoarea lui! Niste ordinari! Sper sa nu-l transfere!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează