INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CALIFICARE

"Tricolori", ascultați mesajul "vulturilor" sârbi: "Asta înseamnă să lupți pentru țara ta!". Ei sunt la Mondial!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2017 10:28

Nemanja Matici și coechipierii lui de la naționala Serbiei s-au calificat după opt ani la marea reunire a lumii fotbalului: "Nu avem cel mai frumos joc, dar le-am demonstrat tuturor cum se luptă la echipa națională"

Poate sârbii nu au acum o generație de excepție. Cea mai bună, cea mai talentată, cu cel mai inspirat fotbal. Dar ei sunt acolo, la Mondial. Și le-au arătat "tricolorilor" că atitudinea contează mai mult decât jocul însuși.

La sfârșitul preliminariilor, "vulturii" se întorc la turneul final după opt ani, a treia calificare la CM după fărâmițarea Iugoslaviei. "Asta înseamnă să lupți pentru țara ta", a declarat Nemanja Matici, mijlocașul lui Man. United. "Nu avem cel mai frumos fotbal, însă le-am demonstrat tuturor cum se joacă la echipa națională".

Eroul a fost Aleksandar Prijovici, atacantul lui Răzvan Lucescu la PAOK. Primul lui gol pentru Serbia a fost decisiv. "Aceasta a fost reușita carierei. Întotdeauna am sperat ca, într-o zi, să marchez un gol atât de important. Iată acea zi!", a declarat Prijovici pe Maracana belgrădeană. "Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc un asemenea moment. Golul la care am visat o viață întreagă". 

2 goluria fost media golurilor marcate pe meci de Serbia în aceste preliminarii (a primit un gol pe meci)

 "Un rezultat istoric. Din prima zi am crezut în echipa mea. Ultimul pas a fost cel mai dificil, dar nu am uitat să jucăm fotbal. Muncim împreună de un an și jumătate. Am muncit mult și dur, dar a meritat. Sunt mîndru de băieții mei, ei merită felicitați" Slavoljub Muslin, selecționer Serbia

"Echipa națională la Mondial. Steaua Roșie și Partizan în grupele Europa League. Acesta este anul Serbiei" Slaviša Kokeza, președintele federației sârbe

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
106452019897999
Eduard Girnita  •  10 Octombrie 2017, 16:39

Incepem sa semanam cu echipele africane, jucam haotic la ghici cum se spune daca iese bine daca nu , nu.In schimb bravii nostrii jucatori de nationala nu joaca decat pt. ei poate apuca sa-i vada si pe ei un club de Doamne ajuta cu un salariu mai bun. La noi nu exista unitate ci o gasca de indivizi cara nu vad decat de propriile interese de aceea am ajuns unde suntem.

demolarii
demolarii  •  10 Octombrie 2017, 13:43
Postat de Victor Victor pe 10 Octombrie 2017, 13:15

Alo, alo. Va rog eu mult, stimati jurnalisti, stimati microbisti. Nu stiu daca aveti idee ce diferenta de valoare e intra nationala Serbiei si cea a Romaniei. Nu cred ca stiti. Pai hai sa va ajut eu cu niste info: in timp ce Romania e cotata, ca valoare a lotului, la 53 de milioane de euro, Serbia, e cotata la 165 de milioane. Deci, despre ce vorbim?

Diferența vine din atitudinea jucătorilor sârbi. Noi avem talent de 50 de milioane și atitudine de 3, sârbi au talent de 52 de milioane și atitudine de 113 milioane.....

100005046632928
Victor Victor  •  10 Octombrie 2017, 13:15

Alo, alo. Va rog eu mult, stimati jurnalisti, stimati microbisti. Nu stiu daca aveti idee ce diferenta de valoare e intra nationala Serbiei si cea a Romaniei. Nu cred ca stiti. Pai hai sa va ajut eu cu niste info: in timp ce Romania e cotata, ca valoare a lotului, la 53 de milioane de euro, Serbia, e cotata la 165 de milioane. Deci, despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează