INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COREEA DE SUD - GERMANIA, MIERCURI, 17:00, TVR1, GSP.RO

Un fotbalist din naționala Germaniei, desființat: "E o glumă de apărător. Și se crede Beckenbauer!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2018 10:56

Foștii jucători ai lui Man. United, Roy Keane și Gary Neville, s-au amuzat pe seama lui Boateng: ”E un avantaj pentru nemți că-i suspendat cu sud-coreenii”.

Nemții au luat gol în fiecare dintre cele două meciuri jucate până acum la Mondialul din Rusia. Și, în general, au făcut o figură modestă pe faza de apărare.

Iar miercuri, contra sud-coreenilor, va lipsi tocmai șeful defensivei, Jerome Boateng, suspendat după eliminarea suferită cu Suedia (2-1). O problemă? "Dimpotrivă, e un avantaj" - cred foștii jucători ai lui Man. United, Roy Keane și Gary Neville.

"Boateng aleargă pe teren de parcă ar juca într-o ligă de amatori. Scoateți-l definitiv din echipă, e o rușine de apărător!", s-a amuzat irlandezul Keane.

Iar Neville i-a ținut isonul: "Nu știu din ce motiv, Jerome se crede un Beckenbauer. A jucat sub comanda lui Guardiola și trăiește acum cu impresia că e un fundaș fantastic. Adevărul e că împotriva suedezilor, ambii apărători centrali ai nemților, el și Rudiger, au fost o glumă".

Concluzie la care pare să fi ajuns și selecționerul Joachim Low. Potrivit tabloidului Bild, pentru a stabiliza defensiva, el vrea mai nou să joace în centru cu Hummels și Suele.

60.000.000 €vrea Bayern în schimbul lui Boateng, de care s-a arătat interesat chiar Man. United, fostul club al lui Keane și Neville!

PROGRAMUL PRIMELOR ECHIPE CALIFICATE ÎN "OPTIMI"

30.06 ora 21:00 Uruguay - Portugalia (Soci)
01.07 ora 17:00 Spania - Rusia (Moscova)

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează