INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA

Un grup de paparazzi de la Mondial, ridicați din cameră de poliție după ce i-au pozat dezbrăcați pe Lewandowski et comp. :O

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 17 iunie 2018 15:28

Trei paparazzi s-au trezit luați pe sus de forțele de ordine chiar din cameră, după ce le-au făcut poze jucătorilor din naționala Poloniei din hotelul vecin.

Cu polițiștii ruși însărcinați cu securitatea echipelor aflate la Cupa Mondială din Rusia nu-i de glumit. Au simțit-o pe pielea lor trei paparazzi polonezi, care s-au cazat la hotelul vecin Hyatt-ului în care locuiește naționala lor la Soci.

De la fereastră, ei le-au făcut poze lui Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik și Kuba Błaszczykowski, care se bronzau în balcon, aproape dezbrăcați. Nici n-au apucat să le editeze și să le trimită redacțiilor, că s-au și trezit cu oamenii legii în cameră! Iar apoi au trebuit să dea explicații la secția de poliție. 

"Din afară ai impresia că hotelul nu-i supravegheat. Dar când intri dai de porți și de detectoare de metale peste tot. Chiar și un jucător are probleme dacă-și uită acreditarea în cameră"
Jakub Kwiatowski, ofițer de presă naționala Poloniei

Polonia este în grupa H, cu Senegal, Columbia și Japonia. Polonezii vor juca primul meci la CM 2018 marți, 19 iunie, cu Senegal, de la ora 18:00. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează