INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  REVENIRE

Un selecționer de la Campionatul Mondial s-a întors acasă și a arbitrat un meci de copii

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 30 iunie 2018 11:12

Islanda n-a mai reușit să repete performanța de la Euro 2016, n-a trecut de faza grupelor și a rămas doar cu remiza cu Argentina lui Messi la acest Mondial.

Înainte să plece în vacanță, selecționerul nordicilor a revenit în orașul natal, Vestmannaeyjar, și s-a dus tot la terenul de fotbal. Heimir Hallgrimsson a îmbrăcat tricoul de arbitru și a condus mai multe meciuri ale unui turneu local rezervat copiilor.

Cel care în 2016 încă mai lucra ca medic stomatolog în cabinetul din Vestmannaeyjar are în spate o carieră de jucător și antrenor. Acum 6 ani devenea secundul lui Lars Lagerback, iar în 2014 a promovat la statul de coselecționer, pentru ca după "sfertul" nemaipomenit atins la CE din Franța să rămână singur la conducerea revelației islandeze.

În locul unui posibil meci în "optimi", astăzi împotriva Franței, Hallgrimsson s-a relaxat în mijlocul puștilor aspiranți la glorie. 

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Citește și: Totul despre Mondialul din Rusia » Cronici, rezultate, programul fazelor eliminatorii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează