INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SCANDAL

Un star al naționalei DAT AFARĂ de la Mondial » Cum a reușit să-și enerveze selecționerul

Nikola Kalinic, dreapta FOTO: Guliver/GettyImages
Nikola Kalinic, dreapta FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 12:36

Nikola Kalinic (30 de ani) a fost exclus de selecționerul Zlatko Dalic din lotul Croației de la Campionatul Mondial. 

Croația a câștigat fără mari emoții primul meci de la CM 2018, împotriva Nigeriei, scor 2-0. Probleme au fost însă de altă natură, după cum a dezvăluit imediat după meci Zlatko Dalic. Vârful Nikola Kalinic a fost chemat de la încălzire în minutele de final și a refuzat să intre pe teren, anunță  24sata.

Dalic nu a putut trece peste refuzul jucătorului și i-a transmis că turneul final a ajuns la final pentru el.

Nikola Kalinic a fost împrumutat de AC Milan de la Fiorentina în schimbul sumei de 5 milioane de euro, cu o clauză de cumpărare de 20 de milioane de euro.

14.000.000 $este cota lui Kalinic conform transfermarkt.de

pregătiți pentru duelul cu Argentina

Croația s-a instalat în poziția de lider al grupei D după prima etapă, însă o așteaptă un meci infernal, contra Argentinei. Derby-ul grupei se joacă joi, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

"Ivan Rakitic va fi asistentul meu în următoarele 3 zile. Sunt sigur că împreună vom reuși să găsim soluția ideală pentru a-l opri pe Leo Messi", a precizat Dalic.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  18 Iunie 2018, 13:19

Fraier Kalinic! Un fel de Alibec.

magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2018, 13:04

Ce amator Nikola Kalinic...zici ca a rupt plasele prin Italia si era o mare jignire pentru el sa joace doar 2-3 minute pentru nationala lui la CM...el este rezerva lui Cutrone care are 18 ani si mai face si figuri...bine ia facut ca la exclus din lotul Croatiei!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close