INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  URUGUAY - ARABIA SAUDITĂ 1-0

Uruguay s-a calificat în optimi, dar selecționerul e nemulțumit: "Acest lucru mă îngrijorează foarte mult. Mă surprinde nivelul slab al echipei" » Ce a declarat Suarez după meciul 100 la națională

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 20:42

Uruguay a învins la limită Arabia Saudită, 1-0, și are punctaj maxim după primele două etape din Grupa A, fiind deja calificată în optimi. Totuși, jocul echipei sale din meciul de azi l-a nemulțumit pe selecționerul Oscar Tabarez.

"Prima repriză mă îngrijorează foarte mult. M-a surprins nivelul slab al echipei. Nu ne gândeam că va fi ușor, acesta este nivelul competiției, dar trebuie să abordăm mai bine partidele și să avem mai multe șanse de gol. Facem din respectul pentru adversar o religie. Pentru noi nu există rivali facili.

Cu Rusia va fi o probă importantă pentru noi, trebuie să ne îmbunătățim jocul. Nu mi-am imaginat că va fi așa când am pregătit Mondialul, se vorbește de tot felul de recorduri, dar nu ne gândim la asta, trebuie să ne facem treaba în continuare.

Echipele îți pot oferi bani și faimă, dar prestigiul de a juca la Mondial ți-l dă numai țara ta. În aceste 4 Mondiale am învățat să nu las să treacă prea mult timp fără să iau măsuri când ceva nu merge", a declarat Oscar Tabarez, selecționerul Uruguayului. 

"Acest gol a fost special pentru mine, m-am răzbunat pentru prima partidă. E vorba și de faptul că voi mai avea un copil și asta a făcut totul și mai deosebit. Nu m-am simțit bine în primul meci, dar era vorba de ceva ce trebuia să schimb în interiorul meu. Sunt fericit că am ajuns la 100 de meciuri cu naționala. Nu trebuie să fim mulțumiți cu rezultatele, pentru că sunt multe lucruri de îmbunătățit. Nu jucăm bine, dar e important că ne-am calificat în optimi"
Luis Suarez, atacant Uruguay

Vezi aici cronica partidei Uruguay - Arabia Saudită 1-0

CLASAMENT GRUPA A
1. RUSIA 2 meciuri 6 puncte
2. URUGUAY 2m 6p
3. EGIPT 2m 0p
4. ARABIA SAUDITĂ 2m 0p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
observator979
observator979  •  20 Iunie 2018, 22:37
Postat de observator979 pe 20 Iunie 2018, 22:36

Uruguay s-a calificat. Daca va juca apoi cu Portugalia sau cu Spania, e cam acelasi lucru pentru ea! :D

Meciul cu Rusia nu inseamna mare lucru.

observator979
observator979  •  20 Iunie 2018, 22:36

Uruguay s-a calificat. Daca va juca apoi cu Portugalia sau cu Spania, e cam acelasi lucru pentru ea! :D

observator979
observator979  •  20 Iunie 2018, 22:32

AIUREA! Dupa 2 victorii in grupa si calificare asigurata, asa comentariu pare nesincer

Vezi toate comentariile (3)
Comentează