INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SCANDAL

VIDEO Acuze incredibile înaintea meciului decisiv pentru calificarea la CM 2018: "Mai multe femei ne-au vizitat la hotel"

FOTO: Guliver / GettyImages
FOTO: Guliver / GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 10:20

Antrenorul Venezuelei, Rafael Dudamel, a stârnit stupoare în rândul oamenilor prezenţi la conferinţa de presă de după partida Paraguay - Venezuela, 0-1.

El susține că "doamne de companie" au încercat să-i convingă pe jucătorii venezueleni să o lase mai moale în meciul care a decis soarta calificării la Campionatul Mondial 2018.

Rafael Dudamel a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru dovada de integritate pe care au dat-o: "Mai multe femei ne-au vizitat aseară la hotel. Au făcut casting bun. Erau numai una și una. N-a funcţionat însă cu jucătorii noştri. Nu suntem surprinşi. Sunt tactici vechi".

Venezuela a terminat ultima în grupa pentru Campionatul Mondial 2018, dar victoria obţinută în ultima etapă a fost decisivă în stabilirea echipelor calificate din zona Americii de Sud. O victorie le-ar fi asigurat celor din Paraguay poziţia a 5-a, cea care asigură calificarea la baraj.

Clasamentul final

Citeşte şi: VIDEO și FOTO » Ecuador - Argentina 1-3 » MESSI, MESSI, MESSI! Hattrick-ul superstarului duce "pumele" în Rusia, la CM 2018! Cifre fabuloase la națională pentru căpitan

VIDEO Campioana Americii de Sud ratează prezența la CM 2018 » Gafă uriașă făcută de Bravo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
722592111175990
Florin Ionescu  •  13 Octombrie 2017, 12:31

Ce prosti sunt astia din Venezuela ...sa nu puna si ei botul nitel. Pai #gofo, #torje & co isi comandau ei femei la hotel, nu era nevoie sa le primeasca din partea gazdelor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close