INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  COLUMBIA - JAPONIA 1-2

VIDEO Amenințat cu moartea după gafa de la CM 2018: "Am o propunere de vis!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 19:36

Carlos Sanchez (25 de ani), mijlocașul Columbiei, a primit amenințări pe rețelele de socializare după hențul făcut în careu în minutul 3 al înfrângerii cu Japonia, scor 1-2.

Sanchez și-a lăsat echipa în 10 oameni încă din minutul 3. Poliția din Columbia investighează în special un mesaj primit pe Twiter, în care fusese trimisă o poză cu Sanchez lângă Andres Escobar și textul: "Am o propunere de vis". Poliția încearcă să identifice IP-ul celui care a trimis mesajul, contul acestuia fiind suspendat.

Tragedia lui Andre Escobar

Escobar a fost asasinat la Medellin, în iulie 1994, la câteva zile dopă ce revenise în țară de la Mondialul din SUA, în fața unui restaurant. Un bărbat în stare de ebrietate i-a reproșat autogolul marcat la CM 94 în eșecul, 1-2, în fața americanilor. În mijlocul discuției, suporterul columbian a scos un pistol și l-a împușcat pe fotbalist.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează