INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA, 16:00, GSP.RO, TVR 1

VIDEO Argentina a câștigat deja Mondialul fanilor » Atmosferă de senzație pe străzile din Moscova! Suporterii "pumelor" au început fiesta

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 11:13

Argentina lui Leo Messi începe azi cursa pentru câștigarea unui Campionat Mondial după 32 de ani. "Pumele" joacă de la ora 16:00 cu Islanda, meciul putând fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.

Înainte de debutul Argentineni la CM 2018, fanii echipei conduse de Jorge Sampaoli fac spectacol în Rusia. Argentinienii au luat cu asalt străzile din Rusia și au încins atmosfera. Sud-americanii au dat deja startul petrecerilor și își încurajează echipa națională, una dintre favoritele la câștigarea turneului final.

 

 

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
th3dog
th3dog  •  16 Iunie 2018, 14:10

cei mai tari suporteri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează