INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

VIDEO Au mai rămas 14 de zile până la CM » Hat-trick Messi în amical: ”Nu suntem favoriți, dar toți visăm la titlu!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2018 10:55

Leo Messi a reușit 3 goluri în amicalul cu Haiti (4-0), alimentând iluziile fanilor albicelești care au umplut Bombonera. ”Avem jucători extraordinari și trebuie să profităm de ocazie și să câștigăm cupa”.

Argentina a jucat luni ultima oară în fața fanilor săi înaintea plecării pe ruta Barcelona - Tel Aviv cu destinația finală Rusia. Și a făcut spectacol pe un Bombonera plin, cu 55.000 de spectatori aplaudând reprezentația lui Messi în amicalul (4-0) cu Haiti. "Adu-ne cupa, Leo!", a implorat Ole, după ce magicianul a reușit un hat-trick.

"Am văzut plăcere și dorință în joc"

"Am simțit afecțiunea tuturor și asta ne va da energie și încredere. Plecăm spre Mondiale cu iluzia titlului și a visului unei întregi țări. Dar nu suntem favoriți, pentru că drumul e complicat și ne-am calificat cu mari emoții. Trebuie să fim un grup, avem jucători extraordinari și vom încerca să profităm de ocazie și să câștigăm", le-a promis Messi.

Selecționerul Sampaolo îl susține: "S-a antrenat și a jucat foarte bine. E un lider și un tonic pentru colegi. L-am văzut foarte entuziast, la două zile după ce-a încheiat campionatul era la pregătiri. Am simțit multă plăcere în joc, dorință, iar asta mă excită și-mi dă speranțe că vom fi echipă, nu o selecționată".

ARGENTINA - HAITI 4-0
Au marcat: Messi 17, 58, 66, Aguero 69

Argentina: Caballero - Salvio, Otamendi, Fazio, Tagliafico - Mascherano, Lo Celso, Lanzini - Messi, Higuain, Di Maria
Au mai jucat: Pavon, Aguero, Meza, banega, Acuna, Rojo
Antrenor: Jorge Sampaoli

Haiti: Placide - Carlens, Ade, Jerome, Christian - Herivaux, Alceus, Vorbe - Cantave, Nazon, Sanon
Au mai jucat: Chevreuil, Etienne, Labissiere, Sabat, Sprangers, Vernet
Antrenor: Marc Collat

64
de goluri are Messi în 124 de meciuri la "naționala" Argentinei. Cel cu Haiti a fost al șaselea hat-trick în tricoul albicelest

"Trebuie să câștigăm cu Islanda ca să avem liniște. Ne așteaptă o grupă grea și vom avea de muncit și de alergat mult, pentru că la Mondial vor fi rezultate inimaginabile, lipsite de logică"
Leo Messi, atacant Argentina

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează