INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SIRIA - AUSTRALIA 1-1

VIDEO Au uitat de război și pot produce surpriza! Siria e aproape de calificarea în premieră la un turneu final

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 22:30

Siria a jucat joi prima manșă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018 cu Australia, pe teren neutru, și a remizat, scor 1-1. Sirienii ar bifa o premieră dacă s-ar califica la turneul final din Rusia.

Australienii au deschis scorul cu 5 minute înainte de pauză prin Kruse, însă sirienii au dat lovitura în minutul 85, când Al Soma a egalat din penalty, tot el fiind cel faultat în careu. Dacă s-ar califica la Mondialul din Rusia, Siria ar reuși asta pentru prima dată în istoria sa.

Siria se află de șase ani în Război Civil, iar meciurile de pe teren propriu le dispută în Malaezia. Returul va avea loc pe 10 octombrie, în Australia, de la ora 12:00 (ora României).

Echipele de start:

Siria: Alma - Al Masri, Al Mobayed, Tamer Haj, Al Ajan - Zahir Midani, Al Mawas (Al Khatib 75') - Kalfa (Jafal 46'), Youssef, Khribin (Mardikian 81') - Al Soma

Australia: Ryan - Risdon (Rukavytsya 63'), Sainsbury, Jurman - Degenek, Milligan - Leckie, Kruse, Mooy, Behich - Juric (Rogic 82')

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează