INTERNATIONAL  »  CM 2018  »   IRAN - SPANIA, MIERCURI, 21:00, TVR 1, GSP.RO

VIDEO Ce se întâmplă după gafele lui De Gea: selecționerul Spaniei a decis cine va sta în poartă împotriva Iranului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 10:40

David De Gea va apăra și cu Iran, în ciuda presiunilor pe care le fac fanii ca să fie înlocuit după gafa din meciul cu Portugalia, 3-3.

  • Iran - Spania este miercuri, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Dacă ar fi după suporterii "La Roja", David de Gea n-ar mai apăra poarta Spaniei la acest Mondial. Goalkeeperul lui Man. United a greșit grav la 3-3 cu Portugalia, scăpând balonul în plasă la șutul lui Ronaldo, și ei fac presiuni pe rețelele de socializare pentru ca mâine, împotriva Iranului, să fie titularizat Kepa, de la Athletic Bilbao. Numai că selecționerul Fernando Hierro e de altă părere.

"Jucătorii au nevoie de încredere și eu voi fi primul care să le-o acord. De Gea și-a asumat de la bun început greșeala. Trebuie să ne obișnuim să fim puși în dezbatere, face parte din meseria noastră. El a trecut prin momente dificile, însă lucrurile necesită timp. Portarii au o psihologie specială, iar David are nevoie de timp și de oxigen", a comentat Hierro.

De fapt, dacă nu e neapărată nevoie, el n-ar vrea să facă schimbări nici în alte compartimente: "Faza golului doi înscris de Diego Costa, cu Portugalia, a fost lucrată mult la antrenamente în ultimii doi ani. Naționala asta e «copyright». Gândiți-vă că eu am venit în costum la acest Mondial și am ajuns selecționer în condițiile în care Julen Lopetegui, cel care a pus echipa pe picioare, a fost demis în urmă cu doar câteva zile". 

"Se poate întâmpla. A fost o minge dificilă. Dar n-am omorât pe nimeni. Mă bucur că selecționerul și coechipierii sunt alături de mine"David de Gea, portar Spania

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
daniels
daniels  •  19 Iunie 2018, 12:28

De Gea merita sa continue în poarta spaniolilor ....Reina nu e mai breaz ...Spania nu ar trebui sa aibă griji la portar ci la compartimentul defensiv, la cei care ar trebui sa îl păzească pe portar de penalti și lovituri libere! E adevarat ca a semănat cu Karius dar îl avea pe cr7 în fata și e greu pentru toți portarii atunci! forza Spania!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close