INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BARAJ

VIDEO Decizie fără precedent înainte de meciul cu risc maxim de la baraj: ce se va întâmpla cu fanii celor două echipe

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 18:55

Tragerea la sorți pentru meciurile din barajul pentru calificarea la CM 2018 a scos în cale și un duel încins între Croația și Grecia, țările cu unii dintre cei mai fanatici fani din Europa.

Recunoscuți pentru problemele pe care le creează aproape cu fiecare ocazie la meciurile din preliminarii, oficialii UEFA și cei ai celor două federații s-au temut de ciocnirile ce ar putea avea loc între fanii celor două echipe și au luat azi o decizie fără precedent.

Mai mulți reprezentanți ai celor două federații au stabilit azi ca cele două meciuri să se desfășoare fără galeriile oaspete, o premieră pentru o partidă de asemenea anvergură.

Cele două formații s-au întâlnit ultima oară în preliminariile pentru EURO 2012, în ambele întâlniri fiind consemnate incidente dure între fani.

MECIURILE DIN BARAJ:

Irlanda de Nord - Elveţia
Danemarca - Irlanda
Croaţia - Grecia
Suedia - Italia

  • Partidele tur vor avea loc pe 9 noiembrie, iar returul va avea loc pe 14 noiembrie. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează