INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PRELIMINARII

VIDEO Fără Bale, Țara Galilor a ratat în ultimul meci șansele de a merge la Mondial » Presa anunță că antrenorul va fi înlocuit

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2017 12:22

Țara Galilor a pierdut cu 0-1 meciul contra Irlandei, ultimul din campania de calificare, iar selecționerul gazdelor, Chris Coleman, va fi foarte probabil înlocuit după ratarea calificării la Mondiale.

Cu golul din minutul 57, James McLean i-a adus în al nouălea cer pe irlandezi, care au prins astfel un loc la baraj, și a aruncat Țara Galilor în brațele tristeții.

În timp ce selecționerul învingătorilor, Martin ONeill, savura momentul, apreciind "performanța absolut fantastică" a jucătorilor săi, dincolo, la învinși, era o tăcere mormântală. Visul unei calificări la Mondiale, după cea reușită la Euro 2016, tocmai se spulberase.

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului!

"Vestiarul e plin de jucători și de oficiali pur și simplu distruși. Întreaga națiune va fi în doliu pentru că am lăsat această Cupă Mondială să ne treacă din nou prin față", a comentat Chris Coleman, al cărui viitor pe banca galezilor, luni seară fără vedeta Gareth Bale, accidentat, e incert:

"N-aș putea să vă spun nimic acum despre ce va fi pentru că nici nu m-am gândit". Dar ziarele britanice speculează că aceasta a fost ultima lui apariție în calitate de selecționer al "dragonilor". 

1958 e anul în care Țara Galilor a fost prezentă prima și ultima oară la un turneu final de CM. Atunci a ajuns în "sferturi", fiind eliminată de Brazilia (0-1)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează