INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SPANIA - ALBANIA 3-0

VIDEO+FOTO De la fluierături la aplauze » Pique s-a împăcat cu fanii spanioli

Piqué iese de pe teren în aplauzele majorității celor 28.000 de fani de la Alicante. Retragerea nu mai e de actualitate // Foto: Reuters +4   FOTO
Piqué iese de pe teren în aplauzele majorității celor 28.000 de fani de la Alicante. Retragerea nu mai e de actualitate // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 07 octombrie 2017 12:34

Fundașul catalan, huiduit la început la fiecare atingere de minge și după o mare greșeală, a fost acompaniat cu simpatie la Alicante în momentul schimbării. Nu va juca și cu Israel, fiind suspendat.

Spania și-a luat viza de Rusia, câștigând grupa după un alt triumf convingător, 3-0 cu Albania lui Panucci. La Alicante, nu rezultatul a fost însă miza, ci felul în care va gestiona Furia Roja "cazul Piqué" și, mai ales, cum îl vor primii fanii pe "Rico Pérez", după ce la antrenamente fundașul Barcelonei separatiste fusese contestat.

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Ceasul reconcilierii

Începutul chiar a fost teribil de suportat pentru Gerard. Orice atingere de minge îl transforma în ținta unui cor de fluierături. Sub presiunea tribunei, port-drapelul fotbalistic al independenței Catalunyei a greșit într-o fază petrecută aproape de inamicii săi din tribună, iar Albania a ratat o mare ocazie.

Altă parte a suporterilor l-a și aplaudat și l-a încurajat, iar selecționerul Lopetegui l-a ținut în teren o oră. Avertizat în minutul 47, Piqué era suspendat automat în ultimul meci al grupei, cu Israel. Reconcilierea s-a produs în momentul schimbării cu Nacho. Aplauzele au câștigat teren în duelul cu huiduielile, impresia fiind că lucurile merg spre o împăcare. 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
portardelegenda
portardelegenda  •  07 Octombrie 2017, 16:09

si spaniolii ,,ie " tot oameni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează