INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  GERMANIA

VIDEO+FOTO Secretul lui Toni Kroos » Refuză să încalțe ghete noi! Sponsorul îi trimite unele speciale, ieșite din circulație de 4 ani!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 17:51

Toni Kroos, 28 de ani, a marcat golul victoriei aseară, 2-1 cu Suedia, cu o execuție de senzație.

În spatele succesului mijlocașului german nu stau doar talentul și munca, ci și o pereche de ghete mai speciale.

Sponsorul naționalei Germaniei și al jucătorului ar dori cu siguranță să-l vadă pe teren încălțat cu cele mai noi modele de ghete, pentru un marketing cât mai eficient. Kroos refuză însă să poarte altceva decât un model vechi, cu care se împacă cel mai bine și la care nu are nici un gând să renunțe: Adidas Adipure 11pro, ediția 2013-2014.

Și la Real Madrid, și la reprezentativa țării sale, Kroos este văzut doar în aceste perechi de ghete, ieșite din circulație între timp, dar recreate special pentru el de firma germană de echipament sportiv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ando89
ando89  •  24 Iunie 2018, 18:57

Așa sunt și eu. Am o pereche de pantofi maro din piele împletită Guban din 83. Scârțâie îngrozitor, parcă sunt un motan bătrân cu clopoței. Dar nesterilizat, câți dușmani ai poporului și statului paralel am prins cu ei:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează