INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA - ELVEȚIA 1-1

VIDEO + FOTO Ziua surprizelor la CM 2018! După Germania, și Brazilia se împiedică în primul meci: naționala lui Neymar, doar egal cu Elveția, scor 1-1

FOTO: Reuters +18   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iunie 2018 22:54

Brazilia s-a încurcat și ea în primul meci de la Campionatul Mondial, unul încâlcit, contra Elveției. S-a terminat 1-1, iar selecționata "Carioca" nu-și mai permite niciun pas greșit. În primul meci din grupa E, Serbia a învins-o pe Costa Rica, 1-0 (Detalii AICI).

Gruparea "Carioca" a început tare meciul, având o poftă de joc deosebită. A și reușit să deschidă scorul devreme. Superstarul Coutinho a trimis un șut spectaculos la colțul lung care a lovit bara și a ajuns în plasă. 

Cu Neymar aproape inexistent, Brazilia a controlat jocul, însă o fază fixă în minutul 50 l-a adus pe Zuber singur în fața porții, acesta a pus capul și a restabilit egalitatea pe tabelă. 

Finalul de meci a fost controlat categoric de sudamericani, care au ratat ocazii monumentale prin Neymar, Coutinho și Miranda, însă n-au marcat și nu-și mai permit niciun pas greșit în grupă. 

FINAL » BRAZILIA - ELVEȚIA 1-1 (Coutinho 20 / Zuber 50)

 

Echipele de start: 

Brazilia: Alisson - Danilo, Silva, Miranda, Marcelo - Paulinho, Casemiro, Coutinho - Willian, Jesus, Neymar
Rezeve: Ederson, Cassio, Fernandinho, Filipe Luis, Geromel, Firmino, D. Costa, Fagner, Taison, R. Augusto, Marquinhos
Antrenor: Adenor Leonardo Bacchi (Tite)

Elveția: Sommer - Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodríguez - Behrami, Xhaka - Shaqiri, Dzemaili, Zuber - Seferovi
Rezerve: Burki, Mvogo, Djourou, Drmici, Elvedi, Embolo, G. Fernandes, Freuler, Gavranovici, Lang, Moubandje, Zakaria
Antrenor: Vladimir Petkovici

Arbitru: Cesar Ramos (Mexic)
Stadion Rostov Arena, Rostov-pe-Don

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (171)
maxp
maxp  •  18 Iunie 2018, 07:35
Postat de sala_dalles pe 18 Iunie 2018, 00:27

Golul elvetienilor trebuia anulat si nu mai trage concluzii pripite dupa primul meci ! Mai multa maturitate nu ar strica !

Am avut dubii in legatura cu Brazilia inca de la inceput, asa ca personal cred ca un meci e deja suficient. Repet, parca vad Brazilia din 2014, nicio schimbare, ma indoiesc ca schimbarea se va produce fix la acest turneu final.

tonyys
tonyys  •  18 Iunie 2018, 06:53

S-au dezumflat complet nazistii lui werner, sa speram ca nu trec de grupe

zecs93
zecs93  •  18 Iunie 2018, 01:33

Pana acum, la marele trofeu se lupta chiar daca e devreme ( nici macar o etapa n a trecut) cred ca anu asta Spania sau Brazilia vor triumfa la acest turneu, ramane sa i vedem maine si pe belgia si dupa nivelu lor va voi spune daca au sanse chiar daca vor face scor cu panama, sper ca penedo sa nu ia multe :))

Vezi toate comentariile (171)
Comentează