INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  EGIPT - URUGUAY 0-1

VIDEO Golul lui Gimenez, la fel ca al lui Godin la CM 2014: "Am căutat reușita permanent"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2018 18:34

Selecționerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a explicat de ce nu e îngrijorat de forma lui Luis Suarez și a vorbit despre victoria la limită cu Egipt, 1-0, gol Gimenez.

"Egiptul a jucat bine, dar am muncit mult pentru a-i contracara. Golul lui Gimenez (VIDEO AICI) seamănă cu cel marcat de Godin cu Italia, în 2014 (VIDEO AICI). Ambii au sărit mult peste adversar, asta e o dovadă de putere și de pregătire. Cu acest gol am câștigat, asta e realitatea, am căutat reușita permanent. Drumurile spre gol sunt infinite.

Jucătorii mari sunt cei care fac mare o echipă. Nu vreau să-i critic pe cei care au evoluat azi, au făcut-o foarte bine, dar îmi imaginez că dacă-l aveau pe Salah în formă maximă era mult mai bine pentru ei. Și noi am jucat fără Suarez și Cavani în preliminarii și am mers mai departe".

Citește și: Oscar Tabarez continuă lupta! Selecționerul Uruguayului ar putea ajunge în scaunul cu rotile chiar la Mondial, dar înfruntă totul alături de jucători

"Meciuri slabe am văzut și la Messi, Pele, Maradona și alte glorii. Dar Suarez, chiar dacă a evoluat slab, tot a avut trei ocazii și alte câteva acțiuni personale. Nu sunt lucurri care mă preocupă, știu care e potențialul lui"
Oscar Tabarez, selecționer Uruguay

CLASAMENT GRUPA A
1. Rusia 3 puncte
2. Uruguay 3 puncte
3. Egipt 0 puncte
4. Arabia Saudită 0 punte
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează