CM 2018  ·  REVENIRE

VIDEO Ibrahimovici a făcut marele anunț într-un show televizat din State: "Dacă spun mai multe, lumea mă va spânzura" » Dialog aprins cu realizatorul emisiunii

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Miercuri, 18 Aprilie 2018, 20:48

Suedezul Zlatan Ibrahimovici (36 de ani), recent transferat la Los Angeles Galaxy, a anunțat în cadrul unui show televizat din State că va reveni la naționala Suediei pentru Mondialul din Rusia din această vară.

Ibra a fost invitat la TV de cunoscutul realizator de televiziune, comediant și scriitor Jimmy Kimmel, unde a făcut spectacol în stilu-i caracteristic.

"O Cupă Mondială fără mine nu ar mai fi o Cupă Mondială. Da, merg în Rusia! Am spus că merg la Campionatul Mondial! Dacă spun mai multe, lumea mă va spânzura, așa că trebuie să fiu foarte atent la ce spun!

2006
 e ultimul an în care Suedia a fost prezentă la un Mondial. Ibra avea atunci 24 de ani și evolua pentru Juventus

Ibrahimovici a marcat 62 de goluri în 116 apariții în naționala Suediei, pentru care a evoluat între 2001 și 2016. Și-a anunțat retragerea din națională după EURO 2016.

Totuși, carismaticul Jimmy Kimmel a pornit un joc psihologic cu Ibrahimovici: "Nu ești de aici, trebuie să te obișnuiești cu ideea că lumea nu e familiarizată cu acest gen de entuziasm în ceea ce privește soccer-ul (n.r - denumirea americană a fotbalului).

Ibrahimovici a reacționat imediat: "În primul rând se numește fotbal, așa îl numim noi în Europa".

Kimmel a continuat duelul cu suedezul: "Noi îl numim soccer, obișnuiește-te cu asta". Din nou, prezentatorul a fost întreurpt brusc de Ibrahimovici.

"Deci se numește fotbal. Și e cel mai mare sport din întreaga lume. Așa că imaginează-ți cum e să joci fotbal și să vezi cum te simți când ești în top", a adaugăt Ibra.Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1