INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  NIGERIA - ARGENTINA 1-2

VIDEO Imagini incredibile în Nigeria - Argentina » Selecționerul Sampaoli îl întreabă pe Messi ce schimbare să facă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 10:40

Argentina a învins Nigeria cu 2-1, grație unui gol în minutul 87, și s-a calificat în optimile Campionatului Mondial. În timpul meciului s-a întâmplat ceva ce jurnaliștii au bănuit de multă vreme: Messi a hotărât ce schimbare să facă selecționerul Sampaoli!

  • Argentina va juca în optimi cu locul 1 din grupa C, Franța, pe 30 iunie, la Kazan, de la ora 17:00

În repriza a doua, camerele TV l-au surprins pe selecționerul Argentinei, Jorge Sampaoli, întrebându-l pe căpitanul Leo Messi dacă să-l introducă pe atacantul Kun Aguero. "Leo, îl bag pe Kun?", a fost întrebarea antrenorului către jucător, potrivit Ole, cel mai cunoscut ziar de sport din Argentina!

Kun Aguero, marcatorul unui gol în meciul Argentina - Islanda 1-1, a fost introdus de Sampaoli în minutul 80, în locul lui Taglaifico. Messi este nașul copilului lui Kun, iar cei doi sunt foarte buni prieteni.

De-a lungul timpului, presa din Argentina a scris în mai multe rânduri că Messi dictează la națională, schimbând antrenorii și stabilind cine joacă. Două dintre cele mai mari scandaluri sunt legate de neconvocarea lui Mauro Icardi și de faptul că Paulo Dybala a jucat doar 20 de minute în faza grupelor.

1

4

clipboard06

foto  Vezi AICI Galerie foto cu momentul

Vezi aici VIDEO

Clasament final Grupa D

1. Croația 3 meciuri, 9 puncte
2. Argentina 3 m, 4 p
3. Nigeria 3 m, 3p
4. Islanda 3 m, 1 p

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
416035585491188
Dimache Gelu  •  27 Iunie 2018, 23:43

VAD CA MULTI IL APARA PE..PIOJO..BAI..OARE DE CE AU SCHIMBAT ASTIA 8 ANTRENORI IN 10 ANI HAI?.. PIOJO ARE ..MANCARIMI?

184923125622608
Ladislau Fazakas  •  27 Iunie 2018, 19:13
Postat de daniels pe 27 Iunie 2018, 15:02

în cazul de fata dacă nu aveți audio este doar extraordinar jurnalistic"de doi bani'!! dacă e sa spun ceva de sampaoli este clar ca tre sa îl întrebe pe Messi ca se pricepe mai bine ca el și ca antrenor!!! dar Argentina a fost o ciorba de varza fara vreun gust... îs multe probleme la ei și prima este sampaoli!!! dar mai sunt multe altele tot la fel de grave!!! e de admirat faptul ca s-au calificat la cât de varza sunt... sincer ma bucur ca s-au calificat în detrimentul babuinilor nigerieni care dacă mai aveau și creier se puteau califica lejer! parca e altceva Franța - Argentina decât Franța - Nigeria doar la nivel de nume bineînțeles! Oricum Argentina tre sa își rezerve bilete înainte de finala ca ar fi chiar culmea sa ajungă din nou în ea!!!!

Mai da destepte mai este tu, e numarul 1 face ce vrea iete.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Iunie 2018, 15:53

hai sa vedem si faza eliminatorie ca sa vedem cum joaca lumea. Argentina acum 4 ani a ajuns in finala invingand la limita aceasi Nigeria, Iran la ultima faza...deci nu departe de rezultatele de acum. Nu e ca si cum Spania, Portugalia, Franta samd au convins pe cineva. Anglia si Belgia au avut meciuri de antrenament, stati sa le vedem si pe el contra unor adversari mai puternici.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează