INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA

VIDEO » Imagini sfâșietoare cu Fernando Gago la meciul Argentina - Peru: "Te rog, lasă-mă să joc!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 15:11

Fernando Gago, 31 de ani, s-a accidentat grav în timpul meciului Argentina - Peru, 0-0. Mijlocașul a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchiul drept.

Înainte să fie scos pe marginea terenului pentru a primi îngrijiri, Messi l-a întrebat cum se simte, iar Gago i-a răspuns: "Mi-am rupt ligamentele încrucișate!"

Mijlocașul a vrut să continue să joace, implorând staff-ul medical să-i permită asta: "Dani, lasă-mă să joc!", i-a strigat medicului, care l-a avertizat că riscă prea mult: "Nu-mi pasă!", a replicat Gago și a revenit pe teren. Selecționerul Jorge Sampaoli l-a înlocuit după doar 3 minute cu Enzo Perez.

Federația argentiniană a confirmat diagnosticul: "ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a celui lateral intern de la genunchiul drept"

Gago e sub contract cu Boca Juniors. De-a lungul carierei a mai trecut pe la Real Madrid (2007-2012), Roma sub formă de împrumut (2011-2012), Valencia (2012-2013) și sub formă de împrumut la Velez Sarsfield (2013)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
olaru_andrei
olaru_andrei  •  06 Octombrie 2017, 16:20

Asta inseamna sa-ti iubesti tara si sa fi patriot....sa vi cu inima deschisa la nationala! Noi avem doar mercenari!

wba33
wba33  •  06 Octombrie 2017, 16:20

Radu Stefan ia exemplu...unii vor sa joace si sa isi reprezinte tara si cu ligamentele rupte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează