INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CAMPIONATUL MONDIAL DIN RUSIA

VIDEO INCREDIBIL! Reporteră asaltată sexual în timp ce transmitea de la Campionatul Mondial din Rusia: "Nu merităm acest tratament"

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iunie 2018 16:28

Meseria de reporter poate fi uneori riscantă, iar acest lucru a fost simțit pe propria piele de frumoasa reporteră columbiană Julieth Gonzalez Theran.

Aceasta se afla în emisie în piața centrală din Saransk, unde transmitea în direct pentru postul nemțesc Deutsche Welle, în momentul în care a fost asaltată brusc de un bărbat care a sărutat-o forțat pe obraz și i-a pus mâna pe sâni. 

Julieth Theran nu s-a lăsat perturbată de eveniment, a continuat transmisia, dar apoi s-a plâns pe Instagram: "Nu merităm acest tratament. Împărtășesc bucuria fotbalului, dar trebuie să identificăm limitele afecțiunii și hărțuirii".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gtn5
gtn5  •  20 Iunie 2018, 19:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paiazze
paiazze  •  20 Iunie 2018, 19:18
Postat de gtn5 pe 20 Iunie 2018, 18:41

*** *** mea cu legile voaste ,nu ai voie nici sa te uiti mai lung sau faci un compliment la o femeie ca gata o abuzezi,cum poti sa agati o femeie,pe facebuci prin scrisori?

Pe mamica ta asa a prins-o tac-tu? I-a pus mana pe tatze pe strada si a sarutat-o cu forta? Du-te, ba, maimuta, de-aici! Mintea ta chiar nu poate sa faca diferenta intre o femeie care vrea si una care nu vrea? Sau esti chior si ti se pare ca individul asta i-a facut doar un compliment si s-a uitat mai lung la ea... S-a umplut lumea de frustrati ca tine, cu doi neuroni, care va mai dati si persecutati de nu stiu ce legi din mintea voastra...

rocky2
rocky2  •  20 Iunie 2018, 18:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează