INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - MAROC 1-0

VIDEO Moment istoric în fotbal! Ea e prima femeie din istorie care a comentat un meci la un Mondial! Cum a reacționat la golul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Maroc

Vicki Sparks // FOTO: standard.co.uk
Vicki Sparks // FOTO: standard.co.uk

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 15:52

Vicki Sparks, comentatorul celor de la BBC, a intrat în istorie, devenind prima femeie din istorie care comentează un meci de la o Cupă Mondială.

Aceasta a comentat pentru BBC meciul de miercuri dintre Portugalia și Maroc, duel câștigat de lusitani cu 1-0. Vicki a reacționat savuros imediat după golul lui Cristiano Ronaldo: "De parcă n-ați fi știut?".

Prestația acesteia a stârnit numeroase reacții pro și contra pe rețelele de socializare. Dacă unii au considerat ideea absolut dezastruoasă, au fost și voci care au lăudat-o pe Vicki Sparks: "Un pas mare în direcția potrivită" sau "tocmai a intrat în istorie", au fost două dintre reacțiile pozitive de pe Twitter. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
naxos
naxos  •  21 Iunie 2018, 17:23

Hop si la nemti femei care comenteaza si asta nu e de ieri de azi: https://www.fussballnationalmannschaft.net/ard-zdf-fussball-kommentatoren-moderatoren

2220346091314888
Andrei Onose  •  21 Iunie 2018, 16:29

http://worldsoccertalk.com/2018/05/27/guide-to-foxs-world-cup-commentators/ Ia vedeti baieti aici

lobbyone
lobbyone  •  21 Iunie 2018, 16:19

Pff , irelevant daca e barbat sau femeie , chit ca trebuie sa recunosc ca vocea unei femei peste meciul de la fotbal de la tv mi se pare ciudat . Intr-un final conteaza felul in care comenteaza , nu daca e barbat sau femeie . Problema e ca orice critica adusa asupra ei va fi considerata "sexista" (dupa cum vedeti mai sus) , lucru care creeaza precedente periculoase si duc la distrugerea calitatii de comentator .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează