INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - ISLANDA

VIDEO Momente controversate în timpul meciului Argentina - Islanda! Banca "pumelor" a "explodat"

FOTO: Ole
FOTO: Ole

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 17:38

Partida dintre Argentina și Islanda, prima din grupa D a Cupei Mondiale, a fost una plina de evenimente și de decizii controversate.

Polonezul Szymon Marciniak a avut parte de un meci mai dificil decât s-ar fi așteptat. În prima repriză, argentinienii au cerut penalty la o pătrundere a lui Meza.

Toată banca sud-americanilor a sărit, la fel și presa de acolo, însă reluările au demonstrat că arbitrul nu s-a înșelat. Nu numai că nu a fost fault, dar presupusa infracțiune nu s-a petrecut în careu. (VEZI VIDEO)

A doua fază controversată a fost în minutul 42, când din nou banca Argentinei a explodat. Salvio a pătruns pe partea dreaptă, a centrat, mingea l-a lovit în picior pe Sigurdsson, mingea l-a lovit apoi în mână. (VEZI VIDEO)

Brigada poloneză a decis că nu se impune nici de această dată dictarea unei lovituri de la punctul cu var, analizând, cel mai probabil, că n-a fost vorba despre intenție.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează