INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  AZI ÎNCEPE CM 2018

VIDEO Mondialul din Rusia propune un duel inegal Europa vs America de Sud: Germania, Spania și Franța contra Braziliei. Cine se va impune?

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 13:34

GSP.ro face o scurtă analiză a principalelor favorite la câștigarea trofeului la Mondialul din Rusia și explică punctele forte și punctele slabe ale fiecărei candidate.

Tu cine crezi că va câștiga CM? Votează în sondajul de mai jos!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gtn5
gtn5  •  14 Iunie 2018, 20:21

argentina e peste toate cele enumerate aici,va calca peste ele,argentina va triumfa la acest mondial.

abeld1
abeld1  •  14 Iunie 2018, 16:09

Uruguay si Columbia nu au vedete la fel de multe ca Franta Spania ori Germania dar ca si echipe sunt la fel de bune

maxp
maxp  •  14 Iunie 2018, 15:34
Postat de magic4ever pe 14 Iunie 2018, 14:29

Doar nu ai pretentii sa se numere si Argentina printre favoritele la castigarea CM la cat de jalnic se prezinta??? Abia au reusit sa se califice la CM, AU FOST DEMOLATI DE SPANIA CU 6-1....nici de grupe nu stiu daca trece Argentina la ce aparare deplorabila au...s-a accidentat si portarul titular...daca trec de grupe cum o sa intalneasca o echipa de top o sa fie eliminati 100% ...Messi cand joaca la Argentina nu da nici 50% din randamentul pe care il da la Barcelona,unde are super coechipieri....

Nici eu nu vad Argentina absolut deloc printre favorite. Sa vedem ce poate Franta, de obicei cand pornesc cu pretentii, ceea ce pare a fi cazul, o dau rau in bara. Poate le iese o data. Iar Spania nu m-ar mira sa-l castige nici asa, cu antrenorul demis cu 2 zile inainte de debut.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează