INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  SLOVACIA - SLOVENIA 1-0

VIDEO Nemec a înscris cu piciorul lui Mevlja! Slovacul povestește golul ciudat marcat Sloveniei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 16:57

Atacantul lui Dinamo, Adam Nemec, a adus victoria Slovaciei cu ajutorul fostului jucător al alb-roșiilor, Miha Mevlja. "Am dat o jumătate de gol, cumva am împins mingea în poartă", a spus Nemec.

Era minutul 81 la Trnava. Slovacii atacau cu toată echipa, forțând golul victoriei. Căpitanul Hamšík a deviat în transversală centrarea lui Mak și mingea a căzut în careul mic.

Atent, Adam Nemec a ghidat balonul spre poartă. Miha Mevlja era în calea lui. A blocat întâi, apoi, presat de Nemec, stoperul sloven a atins ultimul mingea și a trimis-o în plasă fără să vrea, cu călcâiul. Atacantul lui Dinamo a înscris cu piciorul fostului fundaș al lui Dinamo!

Vezi aici imagini VIDEO!

"Vreau să marchez mereu"

"Fanii îl consideră un erou, i-au scandat numele, chiar dacă reușita nu a fost a lui", a comentat cotidianul local Sport. Dar nu i-a diminuat bucuria lui Nemec. "Am dat o jumătate de gol, cumva am împins mingea în poartă. Nici nu mai contează cine a înscris. Am învins și i-am ținut pe sloveni la distanță!", a declarat vârful în vârstă de 32 de ani. "E o onoare de fiecare dată când intru pe teren la echipa națională și vreau să marchez mereu".

"De ce n-am învinge noi În Anglia?"

Dacă fac surpriza și câștigă luni în Anglia, slovacii trec pe locul 1 în grupa F. "N-avem nimic de pierdut. Nu spun că mergem să luăm trei puncte, dar vom încerca să-i rănim pe englezi. Cine știe ce iese? Sunt atâtea rezultate neașteptate. De ce n-ar fi și victoria noastră?", a mai spus Nemec.

9 goluri
are Adam Nemec în 29 de meciuri la "naționala" Slovaciei

4 stele
i-a oferit cotidianul slovac Sport lui Nemec la jocul cu Slovenia

"Nemec se potrivește perfect în sistemul lui Ján Kozák. Cel mai bun meci al atacantului în tricoul Slovaciei"
Sport, cotidian slovac

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andy56
andy56  •  02 Septembrie 2017, 21:07

...inca o dovada, in ciuda mass-mediei ovine , ca la Dinamo se lucreaza profesionist ! Altii, exportati cu tam-tam si pe bani multi, freaca banca de "reverze" pe dincolo (da' sunt chemati la nationala si jucati constant, vezi "strumulf "popa, ivan, stanciu ori b. stancu); nu intamplator au istoric fecesebist si nu la fel de intamplator, rezultatele nationalei din ultima perioada sunt f.slabe spre nule.......

samertx
samertx  •  02 Septembrie 2017, 19:37
Postat de baruch pe 02 Septembrie 2017, 17:51

bai, asta joaca alaturi de hamsik, de mak...si a dat gol! fotbalul din romania nu este CHIAR atat de prost pe cat ne place noua sa ne plangem.

Vârf de vârf! Singurul ce activează aici și a dat gol aseară.

baruch
baruch  •  02 Septembrie 2017, 17:51

bai, asta joaca alaturi de hamsik, de mak...si a dat gol! fotbalul din romania nu este CHIAR atat de prost pe cat ne place noua sa ne plangem.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează