INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - SPANIA 3-3

VIDEO Pique se revoltă după Portugalia - Spania: "Cristiano e predispus la simulări" » Declarații-surpriză despre fostul selecționer Lopetegui

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 10:22

Portugalia și Spania au terminat la egaliate, 3-3, după un meci senzațional din Grupa B a Campionatului Mondial.

Spaniolul Gerard Pique, cel care l-a faultat pe Cristiano Ronaldo în finalul meciului, provocând lovitura liberă din care lusitanul a egalat la trei, a reacționat dur, acuzându-l pe rivalul că a căzut prea ușor după duelul de la marginea careului.

"Aproape că nu l-am atins.  Cristiano Ronaldo este predispus să simuleze.

Noi am avut mai multe ocazii. Ei au șutat de trei și au dat trei goluri. Așa sunt meciurile și trebuie să acceptăm. Având în vedere că în primul meci la Mondial s-a dictat penalty contra noastră în minutul 2, trebuie să fim mulțumiți de cum a decurs meciul", a declarat Pique.

"Suntem siguri că, în momentele importante, De Gea va juca așa cum a făcut-o mereu. Nu se pune problema să nu avem încredere în el. David e portarul nostru"
Gerard Pique, Spania

Fundașul a vorbit și despre situația de la naționala Spaniei și despre Julen Lopetegui, demis cu două zile înainte de meciul cu Portugalia pentru că a semnat cu Real Madrid fără să anunțe Federația.

"Este o experiență care nu e bună pentru nimeni. Totuși, sperăm să ajungem în finală și să o câștigăm. Deja a început Campionatul Mondial și trebuie să ne gândim doar la fotbal.

Președintele Federației este cel care decide. Nu m-a deranjat că Lopetegui a negociat cu Real. E normal. Este un club foarte mare, clubul vieții lui. Totuși, maniera în care a făcut-o este discutabilă", a adăugat Pique.

CLASAMENT GRUPA B
1. Iran 3p
2. Portugalia 1p
3. Spania 1p
4. Maroc 0p

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
vasy86le
vasy86le  •  16 Iunie 2018, 20:55

Cica, ei au sutat de 3 ori si au marcat 3, poate a vrut sa zic, Ronaldo a sutat doar de 3 ori si a dat 3 goluri :)

robotzel
robotzel  •  16 Iunie 2018, 15:54

partea cu "aproape" a fost super. un acuzat in boxa acuzatilor tipa: aproape ca nu l-am omorat. vreau sa fiu liber.

balauru48
balauru48  •  16 Iunie 2018, 13:17
Postat de hitman222 pe 16 Iunie 2018, 12:02

Corect, cum stam cu procesul domnu avocat?

Fals avocat!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează