INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  IRAN - PORTUGALIA 1-1

VIDEO Povestea fabuloasă a omului care l-a blocat perfect pe Ronaldo » A fost gunoier, a dormit pe străzi doar pentru a-și îndeplini visul: "Nu voi uita acea perioadă"

Foto: Reuters +4   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2018 09:56

Iran și Portugalia au terminat la egalitate în grupele Campionatului Mondial, scor 1-1, însă eroul meciului a fost portarul Alireza Beiranvand, care i-a apărat un penalty lui Cristiano Ronaldo.

Goalkeeperul iranian are o poveste a vieții de film! Acesta s-a născut în Sarabias și a trecut prin multe încercări pentru a ajunge fotbalist. A crescut într-o familie de păstori, iar primul său job a fost de cioban.

Portarului însă îi plăcea foarte mult și fotbalul, iar în timpul liber se juca cu prietenii săi cu mingea, iar la 12 ani se antrena cu echipa de amatori din localitatea unde s-a născut. A început ca atacant, dar o accidentare l-a trimis în poartă și n-a mai ieșit de acolo.

Totuși, tatăl lui Beiranvand nu voia ca fiul său să fie fotbalist și i-a transmis acestuia în mai multe rânduri că trebuie să-și caute o meserie de viitor: "Tatălui meu nu-i plăcea fotbalul. Mi-a zis să mă apuc de muncă, să gasesc o slujbă adevărată. Chiar mi-a tăiat hainele și mănușile de câteva ori așa că am fost nevoit să apăr cu mâinile goale", a declarat Beiranvand pentru The Guardian.

cameraVezi VIDEO cu parada lui Beiranvand!

A fost gunoier, a dormit pe străzi

Alireza n-a putut suporta gândul că nu e lăsat să facă ceea ce-i place și a plecat de acasă. A ajuns în capitala Iranului unde a fost gunoier, a lucrat într-o spălătorie auto și într-o pizzerie. Nu avea bani să închirieze o casă așa că dormea sub cerul liber, iar în acest timp a jucat pentru mai multe echipe de fotbal din zonă.

Cel care l-a remarcat pe Alireza a fost selecționerul naționalei sub 23 de ani a Iranului, care l-a și convocat, iar din acel moment viața portarului s-a schimbat.

"Am suferit mult, am întâmpinat multe dificultăți pentru a-mi îndeplini visul. Nu am de gând să uit sau să reneg toate întâmplările prin care am trecut pentru că și datorită lor am ajuns unde sunt acum", a mai spus portarul Iranului.

PROGRAMUL PRIMELOR ECHIPE CALIFICATE ÎN "OPTIMI"

30.06 ora 21:00 Uruguay - Portugalia (Soci)
01.07 ora 17:00 Spania - Rusia (Moscova)

play icon Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  27 Iunie 2018, 07:59
Postat de davveroirl pe 26 Iunie 2018, 14:25

cand am vazut titlul am crezut ca e vorba de neabroaska!

pai nebroaska l-a blocat pe ronaldo? el a avut aceeasi poveste ca portarul asta, deosebirea e ca el nu a facut in viata nimic notabil in afara de a fi troll pe gsp!

para.para
para.para  •  26 Iunie 2018, 17:36

Am mai zis eu, asta este mondialul cazurilor sociale. Sunt atatea cazuri sociale la acest mondial incat i-ar face gelosi si pe aia de la romanii n-au talent.

davveroirl
davveroirl  •  26 Iunie 2018, 14:25

cand am vazut titlul am crezut ca e vorba de neabroaska!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează