INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CEHIA - GERMANIA 1-2

VIDEO Război între jucătorii Germaniei și suporteri: "Nu sunt fani, sunt huligani!" » Marcatorul golului, flueirat din tribune

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 11:13

Timo Werner a deschis scorul pentru Germania, în victoria nemților cu Cehia (2-1), dar a fost fluierat copios chiar de propriii fani, care nu-l înghit din cauza unei simulări penibile în Bundesliga și pentru că joacă la Leipzig.

La final, campionii lumii au refuzat să-și salute suporterii care i-au însoțit la Praga. "Ăștia nu sunt fani, sunt huligani", a argumentat fundașul Mats Hummels, supărat din cauza modului cum a fost tratat coechipierul Timo Werner. După ce a deschis scorul, în minutul 4, atacantul de 21 de ani a fost fluierat și înjurat, strigându-i-se "fiu de târfă!".

VIDEO cu golurile din meciul Cehia - Germania

Werner și-a atras aversiunea ultrașilor din Bundesliga sezonul trecut, la un meci cu Schalke (2-1). "Vârful" lui RB Leipzig a simulat atunci un fault în careu și a primit un penalty, pe care tot el l-a transformat.

Și nu e singurul motiv. Suporterii îl taxează și pentru că a lăsat Stuttgartul pentru banii trupei patronate de proprietarul Red Bull, Mateschitz, pe care ei o consideră "o echipă fabricată peste noapte".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adrix10
adrix10  •  02 Septembrie 2017, 13:31

niste frustarti mare parte din suporterii germani, in special cei ai borrusiei dortmund....leipzig a avansat de la cel mai mic nivel si a promovat pe merit in fiecare sezon....au o conducere profesionista care investeste inteligent

Vezi toate comentariile (1)
Comentează