INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  PORTUGALIA - MAROC 1-0

VIDEO Recție dură a marocanilor după înfrângerea cu Portugalia: "Arbitrul era fascinat de Ronaldo! Întreba dacă-i poate cere tricoul la pauză"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 08:59

Portugalia s-a impus cu greu în fața Marocului, 1-0, grație unui gol marcat de Cristiano Ronaldo în miuntul 4, cu o lovitură de cap din mijlocul careului.

Meciul a fost unul tensionat, marocanii cerând mai multe lovituri de la 11 metri, cel mai vehement protest fiind după ce Pepe a lovit mingea cu mâna.

După meci, Nordin Amrabat a făcut mai multe declarații tari, acuzândâ că arbitrul american Mark Geiger nu a fost imparțial și că este fanul lui Cristiano Ronaldo.

"Nu știu cu ce este el obișnuit, dar era foarte impresionat de Cristiano Ronaldo. În plus, am auzit de la Pepe că la pauză arbitrul a întrebat dacă poate primi tricoul lui Cristiano Ronaldo. Despre ce vorbim? Așa ceva la Cupa Mondială? Aici nu suntem la circ.

Am avut o posesie mai mare și mai multe ocazii. Portughezii doar s-au apărat. Spune multe faptul că doar Ronaldo era în jumătatea lor", a declarat Amrabat pentru Nos, o televiziune olandeză.

4
goluri are Cristiano Ronaldo la CM 2018, fiind golgeter

Clasament Grupa B

1. Spania 4p (2 meciuri)
2. Portugalia 4p (2 meciuri)
3. Iran 3p (2 meciuri)
4. Maroc 0p (2 meciuri)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează