INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ARGENTINA - CHILE 1-0

VIDEO Scopul scuză mijloacele » Argentina a jucat slab și a câștigat chinuit cu Chile, scor 1-0

Messi (stânga, în duel cu Beausejour) a avut puține idei și sclipiri contra chilienilor
Messi (stânga, în duel cu Beausejour) a avut puține idei și sclipiri contra chilienilor

Articol de - Publicat sambata, 25 martie 2017 00:00

”Pumele” au jucat slab și au câștigat chinuit, dintr-un penalty inexistent transformat de Messi. Campioana AmSud a ratat enorm după pauză, Sanchez lovind ”transversala”.

Argentina a sacrificat spectacolul de dragul rezultatului și a pus pe primul plan calificarea la CM. "Pumele" au câștigat și-n returul cu Chile (1-0) și au suit pe podium, însă fanii de pe Monumental au trăit un chin. "Am suferit. Unicul lucru ce conta era să învingem", a admis selecționerul Bauza.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Doar un gol au văzut, și acela dintr-un penalty imaginar, transformat de Messi. Care nu a fost în apele lui, la fel ca Agüero, slab și înlocuit cu Banega, Higuaín, remarcat numai ca sacrificiu, și Di María, eficient în a plonja artistic în careu.

Greul l-a dus apărarea, pusă sub presiune de chilieni. Paradele lui Romero sau ratările campioanei AmSud au păstrat scorul. Pentru că, dincolo de un gol anulat pentru ofsaid lui Fuenzalida, la 0-0, Alexis Sanchez a țintit "transversala" (65) din lovitură liberă, iar rezerva Castillo a irosit de două ori șansa egalării, o dată de la un singur metru!

5 absenți cu Bolivia!

Cele trei puncte au un însă preț important. Pentru că în meciul cu Bolivia, în La Paz, de marți, vor lipsi cinci titulari. Mercado s-a accidentat grav, iar ceilalți au încasat cartonașe galbene (de teama celor 3.600 de metri altitudine?) și sunt suspendați: Mascherano, Otamendi, Biglia și Higuaín.

L-a înjurat pe arbitru?!

Nervos după meci, Messi i-a adresat cuvinte urâte arbitrului Sandro Ricci. "Fiu de căţea!", i-ar fi spus Leo brazilianului, care n-a părut deloc deranjat. "Centralul" a încercat să-l calmeze, bătându-l de două ori, amical, cu palma peste ceafă. A ignorat incidentul sau Messi riscă o suspendare?

18goluri are Messi în meciurile din preliminariile CM. 5 dintre ultimele 7 le-a reușit din penalty-uri

15puncte din 18 posibile a luat Argentina în aceste preliminarii cu Leo în teren. Fără el, 7 din 21

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează