INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FRANȚA - AUSTRALIA 2-1

VIDEO Selecționerul Australiei spune că Franța nu merita victoria: "În multe momente nu știau ce să facă"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iunie 2018 16:23

Franța a câștigat greu meciul cu Australia, 2-1, prima din Grupa C a Campionatului Mondial.

Bert Van Marwijk, selecționerul Australiei, a vorbit despre înfrângerea cu Franța și s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi.

"Am jucat foarte bine. Nimeni nu cred că se așteptam să jucăm așa cu o echipă precum cea a Franței. Au fost multe momente în care francezii nu știau ce să facă.

Penalty-ul lor este discutabil, dar nu am apucat să revăd faza. În plus, au dat un gol norocos, chiar înainte de final. Totuși, 95% din meci am jucat ce mi-am dorit. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Cred că am fi meritat un egal", a declarat olandezul Bert Van Marwijk.

"Suntem dezamăgiți. Pur și simplu nu am avut noroc. A venit și acea decizie la penalty, cu arbitrajul video. Și la golul doi au avut noroc. Vom rămâne însă cu lucruri pozitive după acest meci"
Mile Jedinak, marcatorul golului australienilor

Clasament Grupa C
1. Franța 3p
2. Danemarca 0p
3. Peru 0p
4. Australia 0p

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează