INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  FEROE - PORTUGALIA 0-6

VIDEO Selfie în setul cu pescarii » Cristiano Ronaldo a dat un gol cu Feroe și s-a pozat cu un fan între reprize

Puștiul fericit face poza visată alături de zâmbitorul Cristiano
Puștiul fericit face poza visată alături de zâmbitorul Cristiano

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 00:00

Cristiano Ronaldo n-a dat decât un gol luni, dar a avut timp să se pozeze cu un fan intrat pe teren, înaintea startului reprizei secunde.

Portugalia a bătut neașteptat de ușor în Feroe (6-0), dar fanii din Tórshavn au făcut abstracție de scorul sever. Toți ochii au fost pe Ronaldo, care, după careul servit cu Andorra, nu a dat luni decât un gol.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

El a marcat cu capul pentru 4-0, în minutul 65, într-o repriză începută cu o surpriză. La revenirea de la vestiare, Cristiano s-a trezit cu un suporter local pe teren.

Puștiul îi păcălise pe stewarzi, voia să-și atingă idolul și să imortalizeze momentul unic. Căpitanul lusitan nu i-a refuzat rugămintea de a face împreună un selfie, îmbrățișându-l pe puștiul feroez.

După care l-a împins ușor de cap și i-a dat de înțeles că trebuie să revină urgent în tribună. Fanul n-a scăpat de atacul oamenilor de ordine, care l-au prins.

Ce mai conta atâta vreme cât premiul cel mare era al lui? În teren, MVP-ul meciului a fost însă Andre Silva, care a semnat un hat-trick în doar 25 de minute.

66de goluri a reușit Ronaldo în 135 de jocuri pentru "naționala" Portugaliei. E pe locul 6 în topul celor mai buni marcatori ai "naţionalelor" din Europa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  12 Octombrie 2016, 09:50

"Puștiul fericit face poza visată alături de zâmbitorul Cristiano". - atat de amatori sunteti incat nici macar o poza de la meciul Portugaliei cu Feroe n-ati avut sa puneti aici. Ati pus poza de la meciul cu Andorra, dar vorbiti de Feroe. Vai de voi bai fecesebistilor angajati la acest tabloid.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează