INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  MACEDONIA - ITALIA 2-3

VIDEO Squadra Immobile » Italia și-a revenit abia pe final în Macedonia, scor 3-2

"Acum mă simt important", a declarat Immobile (dreapta). Fără golurile lui, nu numai Buffon ar fi terminat în chiloți // FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2016 00:00

”Dubla” lazialului a salvat trupa lui Ventura dintr-o aventură jenantă. ”Erau în genunchi la 2-1. Dar n-am închis meciul și Italia ne-a pedepsit”, regretă selecționerul Igor Angelovski.

De mult n-a mai tras Italia o spaimă atât de mare în fața unui adversar cu care trebuia să câștige fluierând! Squadra Azzurra s-a salvat însă duminică de la o rușine epocală, izbutind să întoarcă rezultatul la Skopje, 3-2 cu Macedonia (locul 146 FIFA), într-un final dramatic și plin de suferință.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

"Noul val" răvășit

Experimentul de întinerire proiectat de noul selecționer Ventura a sfârșit într-o aventură de râs. Și tocmai "noul val", reprezentat de Verratti, Bernardeschi și Romagnoli, l-a trădat incredibil.

Erorile halucinante de după pauză și sfertul de ceas de total scurtcircuit în care macedonenii au ascuns mingea, inversând rolurile de pe hârtie, au răvășit imobila Italie.

De la 1-0, meciul a basculat la 1-2, Nestorovski, Pandev și Hasani părând Ronaldo, Messi și Neymar pentru egalii Spaniei de joi.

Mutările disperate ale lui Ventura și "dubla" lui Immobile (tandemul cu Belotti e un real câștig) au redresat situația, dar nu au schimbat impresia.

Selecționerul Angelovski regretă: "La 2-1 erau în genunchi, dar n-am închis jocul și ne-au pedepsit. Al treilea meci la rând când pierdem pe final".

"Nu greșelile reprezintă cel mai grav lucru din această partidă, ci black-out-ul care le-a provocat. Am fost inexperți și superficiali. E nevoie de timp și răbdare"
Giampiero Ventura, selecționer Italia

53de meciuri consecutive fără eșec are squadra în preliminariile CM și CE

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează